12 bin TL'ye telefon önerisi

Psikopat Penguen

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 15 FA1042NT
Merhaba. Eski başlıklara baktım ama zam geldiği için onlardaki öneriler artık geçerli değil gibi. 12.000 TL altı olmak zorunda üstüne çıkılamıyor tercihen varsa bildiğiniz Samsung 12K altı güzel olur yoksa Redmi falan da olur ama.

Bu ikisinden biri.
Nothing Phone'a ne kadar güvenilir bilemiyorum, tasarımıyla ve donanımıyla iyi ilgi çekmişti, 778g bence iyi bir işlemci. Fiyatı da bayağı gerilemiş. Şahsen 12-13 arası bütçem olsa şansımı denerdim.

Bu ikisinden biri.
Nothing Phone'a ne kadar güvenilir bilemiyorum, tasarımıyla ve donanımıyla iyi ilgi çekmişti, 778g bence iyi bir işlemci. Fiyatı da bayağı gerilemiş. Şahsen 12-13 arası bütçem olsa şansımı denerdim.
teşekkürler samsung olan iyi gibi duruyor

Yani a serisi genel olarak önermiyorum, bence M ve A serisi alınmaz ama bu bütçede de eli yüzü düzgün telefon yok zaten. Ne alırsanız hemen hemen aynı olacaktır.
yani şuanki telefonum a3 2016 eskiden düzgün çalışıyodu şimdi biraz eskidiğinden kötüleşti ama a serisinden kullanan arkadaşlarım var hiçbi sorunları yok gibi

Yani şu anki telefonum A3 2016 eskiden düzgün çalışıyordu şimdi biraz eskidiğinden kötüleşti ama a serisinden kullanan arkadaşlarım var hiçbir sorunları yok gibi.

Forumda kötüleyince kızıyorlar, ama a serisi ilk zamanlarında iyi bir seriydi sonradan kalitesi aşırı düştü. Ben çok sık, şarj süresinde, şarj dolum süresinde, ısınmasında, genel performansından şikayet edeni görüyorum. Genelde bu tipler ilk sene iyi diyor sonraki seneler cihaz kalitesini göstermeye başlıyor yine de 2-3 sene idare etmek için iyi sayılır. Yine telefon almadan önce kendi telefonunuza bir Custom ROM deneyebilirsiniz eğer gözden çıkardıysanız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı