ByGny Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 450 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar selam, 12K'lık Vozol var elimde. Ekranını biliyorsunuz likit ve şarj göstergesi bulunmakta. Ben bunu değiştirebilir miyim? Yazı vesaire yazabilir miyim?
Arkadaşlar selam, 12K'lık Vozol var elimde. Ekranını biliyorsunuz likit ve şarj göstergesi bulunmakta. Ben bunu değiştirebilir miyim? Yazı vesaire yazabilir miyim?
C Corion Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 1.070 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #2 Büyük ihtimal hayır. Üstündeki ledler genelde sadece şarj ve likiti gösterebilecek şekilde tasarlanıyor.
Büyük ihtimal hayır. Üstündeki ledler genelde sadece şarj ve likiti gösterebilecek şekilde tasarlanıyor.
ByGny Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 450 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Temmuz 2024 #3 Corion dedi: Büyük ihtimal hayır. Üstündeki LED'ler genelde sadece şarj ve likiti gösterebilecek şekilde tasarlanıyor. Genişletmek için tıkla... Peki onu sabit kodlayamaz mıyız? Resetleme yapılıyor ama belirli bir rakamda sabit durduramaz mıyız?
Corion dedi: Büyük ihtimal hayır. Üstündeki LED'ler genelde sadece şarj ve likiti gösterebilecek şekilde tasarlanıyor. Genişletmek için tıkla... Peki onu sabit kodlayamaz mıyız? Resetleme yapılıyor ama belirli bir rakamda sabit durduramaz mıyız?
C Corion Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 1.070 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #4 ByGny dedi: Peki onu sabit kodlayamaz mıyız? Resetleme yapılıyor ama belirli bir rakamda sabit durduramaz mıyız? Genişletmek için tıkla... O belki küçük bir ihtimal olabilir ama çok zor yapılıyordur diye düşünüyorum.
ByGny dedi: Peki onu sabit kodlayamaz mıyız? Resetleme yapılıyor ama belirli bir rakamda sabit durduramaz mıyız? Genişletmek için tıkla... O belki küçük bir ihtimal olabilir ama çok zor yapılıyordur diye düşünüyorum.