12 cm egzoz fan önerisi

Measterpo

Centipat
Makaleler
2
12 cm egzoz fan önerebilir misiniz? Bütçem 60TL farkındayım çok düşük bir bütçe, yapacak bir şey yok elimden bu geliyor ancak. RGB bağımlısı değilim F/P olsun yeter, tabii bu bütçede mümkünse.

Ürünlerin resmi siteleri:

Bu ürünü bir süredir kullanıyorum fiyatına göre performansından memnunum molex ile 3 adet kullanmama rağmen seside yok gibi bir şey.

Hocam Deep Cool daha çok hoşuma gitti, üstüne bugün sipariş verdiğim gibi yarın teslim alacakmışım muhteşem. Siz ikisi arasından hangisini önerirsiniz?

12 cm egzoz fan önerebilir misiniz? Bütçem 60TL farkındayım çok düşük bir bütçe, yapacak bir şey yok elimden bu geliyor ancak. RGB bağımlısı değilim F/P olsun yeter, tabii bu bütçede mümkünse.

Kullanıyorum memnunum. Bu fiyata bu kalite yok.

Hocam Deep Cool daha çok hoşuma gitti, üstüne bugün sipariş verdiğim gibi yarın teslim alacakmışım muhteşem. Siz ikisi arasından hangisini önerirsiniz?
RF120B tercih ederdim. Ama ikisi de pişman etmez.

RF120B tercih ederdim.
Teşekkürler hocam ben de o şekilde düşünmüştüm.
Kullanıyorum memnunum. Bu fiyata bu kalite yok.

Öneriniz için teşekkürler, RF120B`de karar kıldım.

Bu ürünü bir süredir kullanıyorum fiyatına göre performansından memnunum molex ile 3 adet kullanmama rağmen seside yok gibi bir şey.
Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı