Hocam Deep Cool daha çok hoşuma gitti, üstüne bugün sipariş verdiğim gibi yarın teslim alacakmışım muhteşem. Siz ikisi arasından hangisini önerirsiniz?![]()
Phanteks 120mm OEM Premium Bilgisayar Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Phanteks 120mm OEM Premium Bilgisayar Kasa Fanı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
RF 120 B DEEPCOOL- Case Fans
RF 120 B - DEEPCOOL is dedicated to provide the best Laptop Cooler,CPU coolers, Computer Chassis and PC Power Supply.www.deepcool.com
Phanteks Innovative Computer Hardware Design
www.phanteks.com
12 cm egzoz fan önerebilir misiniz? Bütçem 60TL farkındayım çok düşük bir bütçe, yapacak bir şey yok elimden bu geliyor ancak. RGB bağımlısı değilim F/P olsun yeter, tabii bu bütçede mümkünse.
RF120B tercih ederdim. Ama ikisi de pişman etmez.Hocam Deep Cool daha çok hoşuma gitti, üstüne bugün sipariş verdiğim gibi yarın teslim alacakmışım muhteşem. Siz ikisi arasından hangisini önerirsiniz?
Teşekkürler hocam ben de o şekilde düşünmüştüm.RF120B tercih ederdim.
Öneriniz için teşekkürler, RF120B`de karar kıldım.Kullanıyorum memnunum. Bu fiyata bu kalite yok.
![]()
Dark Solid 12cm FRGB Kasa Fanı (Dark Diamond Pro Yedek Fanı) (DKCF126F) | Teknobiyotik
Sabit dört renk RGB olarak yanar, renkler anakart üzerinden kontrol edilemez.www.teknobiyotik.com
Teşekkürler.Bu ürünü bir süredir kullanıyorum fiyatına göre performansından memnunum molex ile 3 adet kullanmama rağmen seside yok gibi bir şey.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.