atanamayanlar
Centipat
İyi forumlar arkadaşlar, hangisini almak daha mantıklı 8 GB DDR4 gibi düşünüyorum ama sizin de düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
performans açısından 8 gb daha mantıklı sanırım.Sistem kuracaksanız eğer güncel teknoloji her zaman iyidir. Diyelim ki sistemin diğer parçaları da yükseltilecek. Artık DDR3 devri yok. DDR4 seçmeniz uzun vadede yüzünüzü güldürür.
Sisteminiz varsa zaten mecburen uyumlu olanı alırsınız.
Gözle görülür bir performans alacak kadar olacaktır.@Clarence Morrow destek olarak sıkıntı yok performans açısından doğru karar vermek istiyorum.
performans açısından 8 gb daha mantıklı sanırım.
Dediğimi anlamadınız, sizde ddr3 sistem varsa Ddr3 alın. DDR4 varsa DDR4 alın. Yeni kuracaksanız tabi ki DDR4.@Clarence Morrow destek olarak sıkıntı yok performans açısından doğru karar vermek istiyorum.
Bu arada destek olarak sıkıntı yok demiştiniz evet. DDR3 sisteme DDR4 takamazsınız zaten. Yeni bir sistem kuracağınızı düşünerek yorum yapıyoruz bilginiz olsun.@Clarence Morrow destek olarak sıkıntı yok performans açısından doğru karar vermek istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.