B Bedirhanbulut2650 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 142 28 Mart 2021 #11 Zahidss dedi: Şu an voltaj lazım bize niye görünmediğini anlamadım. CPU-Z güncel mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum siz indirin deyince bende hemen bir yerlerden indirdim. Linkini atabailir misiniz acaba.
Zahidss dedi: Şu an voltaj lazım bize niye görünmediğini anlamadım. CPU-Z güncel mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum siz indirin deyince bende hemen bir yerlerden indirdim. Linkini atabailir misiniz acaba.
Zahidss Decapat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 590 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #12 Bedirhanbulut2650 dedi: Bilmiyorum siz indirin deyince bende hemen bir yerlerden indirdim. Linkini atabailir misiniz acaba. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle 1.2 voltaj. Bir de AIDA64 üzerinden bakabilir misiniz? Birde görev yöneticisinden atın.
Bedirhanbulut2650 dedi: Bilmiyorum siz indirin deyince bende hemen bir yerlerden indirdim. Linkini atabailir misiniz acaba. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle 1.2 voltaj. Bir de AIDA64 üzerinden bakabilir misiniz? Birde görev yöneticisinden atın.
B Bedirhanbulut2650 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 142 28 Mart 2021 #13 Zahidss dedi: Yüksek ihtimalle 1.2 voltaj. Bir de AIDA64 üzerinden bakabilir misiniz? Birde görev yöneticisinden atın. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (64).png 28,5 KB · Görüntüleme: 35 Ekran Görüntüsü (62).png 35 KB · Görüntüleme: 41
Zahidss dedi: Yüksek ihtimalle 1.2 voltaj. Bir de AIDA64 üzerinden bakabilir misiniz? Birde görev yöneticisinden atın. Genişletmek için tıkla...