deltawrp Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 550 Çözümler 2 22 Ağustos 2023 #11 wFex dedi: Linux'da çoğu oyun oynanıyor. Bir bakmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Zamanında kullandım hocam, benim oynadığım oyunlar desteklenmiyor. Sultan Süleyman dedi: Windows 11 performance Edition veya tiny11 kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onlar 3. parti isolar değil mi? Virüs falan çıkmasın?
wFex dedi: Linux'da çoğu oyun oynanıyor. Bir bakmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Zamanında kullandım hocam, benim oynadığım oyunlar desteklenmiyor. Sultan Süleyman dedi: Windows 11 performance Edition veya tiny11 kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onlar 3. parti isolar değil mi? Virüs falan çıkmasın?
Sultan Süleyman Centipat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 294 Çözümler 1 22 Ağustos 2023 #12 deltawrp dedi: Onlar 3. parti ISO'lar değil mi? Virüs falan çıkmasın? Genişletmek için tıkla... Güvenli bir kaynaktan indirirseniz sıkıntı çıkmaz.
deltawrp dedi: Onlar 3. parti ISO'lar değil mi? Virüs falan çıkmasın? Genişletmek için tıkla... Güvenli bir kaynaktan indirirseniz sıkıntı çıkmaz.