Özellikler şu bilgisayarın: 12 GB RAM, Intel Core i5 7200U, NVIDIA GeForce MX130 bunla BlueStacks platformundan Brawl Stars yayını yapmak istiyorum yapılır mı acaba? İnternetim gayet iyi onda sıkıntı yok. Bu arada nonolivedan yapacağım yapılır mı?
Özellikler şu bilgisayarın: 12 GB RAM, Intel Core i5 7200U, NVIDIA GeForce MX130 bunla BlueStacks platformundan Brawl Stars yayını yapmak istiyorum yapılır mı acaba? İnternetim gayet iyi onda sıkıntı yok. Bu arada nonolivedan yapacağım yapılır mı?
Sistem olarak 720P yayın acabileceginizi düşünüyorum bu arada internetinizin iyi olması bir şey ifade etmiyor genelde İSS'ler Türkiye ortalaması olarak 3 upload veriyor yayın açmak için upload hızınız önemlidir. Sizin upload hızınız kaç?
Sistem olarak 720P yayın acabileceginizi düşünüyorum bu arada internetinizin iyi olması bir şey ifade etmiyor genelde ISS'ler Türkiye ortalaması olarak 3 upload veriyor yayın açmak için upload hızınız önemlidir.
Hocam uploadı iyi ve idarelik olan her sistem yayın açabilir asıl mevzu bu yayını ne amaçla açtıgınızdır. Masaüstü ekranını paylaşıp ancak sohbet edebilirsiniz diye düşünüyorum.
Hocam uploadı iyi ve idarelik olan her sistem yayın açabilir asıl mevzu bu yayını ne amaçla açtıgınızdır. Masaüstü ekranını paylaşıp ancak sohbet edebilirsiniz diye düşünüyorum.
Sistem olarak 720p yayın acabileceginizi düşünüyorum bu arada internetinizin iyi olması bir şey ifade etmiyor genelde ISS'ler Türkiye ortalaması olarak 3 upload veriyor yayın açmak için upload hızınız önemlidir. Sizin upload hızınız kaç?