N ntrs87 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.329 10 Temmuz 2020 #1 Özellikler şu bilgisayarın: 12 GB RAM, Intel Core i5 7200U, NVIDIA GeForce MX130 bunla BlueStacks platformundan Brawl Stars yayını yapmak istiyorum yapılır mı acaba? İnternetim gayet iyi onda sıkıntı yok. Bu arada nonolivedan yapacağım yapılır mı?
Özellikler şu bilgisayarın: 12 GB RAM, Intel Core i5 7200U, NVIDIA GeForce MX130 bunla BlueStacks platformundan Brawl Stars yayını yapmak istiyorum yapılır mı acaba? İnternetim gayet iyi onda sıkıntı yok. Bu arada nonolivedan yapacağım yapılır mı?
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 15 Şubat 2021 #11 ntrs87 dedi: Reis kasmaz değil mi, denemedim bayağı bir zaman geçmiş ama i5 7200u MX130 12 GB RAM yayın kasar mı Brawl Stars? Genişletmek için tıkla... O işlemciden bir şey bekleme. Artı 0 Eksi
ntrs87 dedi: Reis kasmaz değil mi, denemedim bayağı bir zaman geçmiş ama i5 7200u MX130 12 GB RAM yayın kasar mı Brawl Stars? Genişletmek için tıkla... O işlemciden bir şey bekleme.
KS KS N ntrs87 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.329 16 Şubat 2021 #12 Chitoge Kirisaki dedi: O işlemciden bir şey bekleme. Genişletmek için tıkla... Ama thread düşük olacak net iyi ya RAM fazla zaten bence kasmaz.Bir de nonoliveda yapcam Artı 0 Eksi
Chitoge Kirisaki dedi: O işlemciden bir şey bekleme. Genişletmek için tıkla... Ama thread düşük olacak net iyi ya RAM fazla zaten bence kasmaz.Bir de nonoliveda yapcam
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 16 Şubat 2021 #13 ntrs87 dedi: Ama thread düşük olacak net iyi ya RAM fazla zaten bence kasmaz. Bir de nonoliveda yapacağım. Genişletmek için tıkla... Dene gör. Sadece sohbet yayını yapabilirsin oyun oynamayı düşünme bile. Artı 0 Eksi
ntrs87 dedi: Ama thread düşük olacak net iyi ya RAM fazla zaten bence kasmaz. Bir de nonoliveda yapacağım. Genişletmek için tıkla... Dene gör. Sadece sohbet yayını yapabilirsin oyun oynamayı düşünme bile.