dolob Hectopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3.463 Çözümler 72 Yer Spica, Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #11 enespiro dedi: Hocam healthta etkin diyodu Genişletmek için tıkla... Etkinse sorun yok. Yükseltebilirsiniz. Kurulum USB si gerekmez. Windows update ile yükseltebilirsiniz.
enespiro dedi: Hocam healthta etkin diyodu Genişletmek için tıkla... Etkinse sorun yok. Yükseltebilirsiniz. Kurulum USB si gerekmez. Windows update ile yükseltebilirsiniz.
enespiro Zeptopat Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #12 dolob dedi: Etkinse sorun yok. Yükseltebilirsiniz. Kurulum USB si gerekmez. Windows update ile yükseltebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şuan updaten yüklüyorum hocam. dolob dedi: Etkinse sorun yok. Yükseltebilirsiniz. Kurulum USB si gerekmez. Windows update ile yükseltebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam çok yavaş yüklüyor. Peki excel filan oluyor mu Son düzenleme: 10 Nisan 2025
dolob dedi: Etkinse sorun yok. Yükseltebilirsiniz. Kurulum USB si gerekmez. Windows update ile yükseltebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şuan updaten yüklüyorum hocam. dolob dedi: Etkinse sorun yok. Yükseltebilirsiniz. Kurulum USB si gerekmez. Windows update ile yükseltebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam çok yavaş yüklüyor. Peki excel filan oluyor mu
dolob Hectopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3.463 Çözümler 72 Yer Spica, Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #13 @enespiro enespiro dedi: Peki excel filan oluyor mu Genişletmek için tıkla... Libre officeyi kurun. Tüm excel word vs bu programla kullanabilirsiniz. LibreOffice Kararlı Sürüm | LibreOffice Özgür Ofis Yazılımı - LibreOffice Özgür Ofis Yazılımı LibreOffice, İndir, LibreOffice indir, indirme seçenekleri, Windows, Linux, Mac OS X tr.libreoffice.org
@enespiro enespiro dedi: Peki excel filan oluyor mu Genişletmek için tıkla... Libre officeyi kurun. Tüm excel word vs bu programla kullanabilirsiniz. LibreOffice Kararlı Sürüm | LibreOffice Özgür Ofis Yazılımı - LibreOffice Özgür Ofis Yazılımı LibreOffice, İndir, LibreOffice indir, indirme seçenekleri, Windows, Linux, Mac OS X tr.libreoffice.org
Muhsin YM Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #14 enespiro dedi: Hocam healthta etkin diyodu Hocam yüklüyor başka yapmam gereken bir şey var mı Genişletmek için tıkla... yok zaten yükleme yardımcısı seni yönlendirir
enespiro dedi: Hocam healthta etkin diyodu Hocam yüklüyor başka yapmam gereken bir şey var mı Genişletmek için tıkla... yok zaten yükleme yardımcısı seni yönlendirir
enespiro Zeptopat Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #15 Yardım eden herkese teşekkür ederim.Windows 11 yaptım laptopu