E EmirTasx Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 354 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlarım merhaba PlayStation 3 alacağım uyguna gelmesi için 12 GB tercih ettim çünkü elimde boşta 320 GB laptop hard diski var onu sorunsuzca takabilir miyim PlayStation'a takmadan önce biçimlendirme vs. yapmam gerekir mi?
Arkadaşlarım merhaba PlayStation 3 alacağım uyguna gelmesi için 12 GB tercih ettim çünkü elimde boşta 320 GB laptop hard diski var onu sorunsuzca takabilir miyim PlayStation'a takmadan önce biçimlendirme vs. yapmam gerekir mi?
qelos Kilopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.340 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer Gorgoroth Yaylası 7 Temmuz 2021 #2 Evet. Hatta çok güzel bi anlatımı da var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Evet. Hatta çok güzel bi anlatımı da var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 7 Temmuz 2021 #3 Tavsiyem 200-250TL'ye 240GB SSD alıp takman sonradan PC'ye takabilirsin.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 7 Temmuz 2021 #4 ReznooW dedi: Tavsiyem 200-250TL'ye 240GB SSD alıp takman sonradan PC'ye takabilirsin. Genişletmek için tıkla... İyi ama PS3, SSD'nin tüm performansını kullanamayacak ki "PS3 Slim HDD değiştirme" yazarak HDD takma videoları izleyebilirsin. Çok da basit bir konu.
ReznooW dedi: Tavsiyem 200-250TL'ye 240GB SSD alıp takman sonradan PC'ye takabilirsin. Genişletmek için tıkla... İyi ama PS3, SSD'nin tüm performansını kullanamayacak ki "PS3 Slim HDD değiştirme" yazarak HDD takma videoları izleyebilirsin. Çok da basit bir konu.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 7 Temmuz 2021 #5 Furkan17TR dedi: İyi ama PS3, SSD'nin tüm performansını kullanamayacak ki "PS3 Slim HDD değiştirme" yazarak HDD takma videoları izleyebilirsin. Çok da basit bir konu. Genişletmek için tıkla... Evet kullanamicak ama ileriye dönük bir yatırım olur ben zamanında PS3 ve Xbox 360 da kullandığım SSD'yi PC'ye taktım ama kendi tercihi.
Furkan17TR dedi: İyi ama PS3, SSD'nin tüm performansını kullanamayacak ki "PS3 Slim HDD değiştirme" yazarak HDD takma videoları izleyebilirsin. Çok da basit bir konu. Genişletmek için tıkla... Evet kullanamicak ama ileriye dönük bir yatırım olur ben zamanında PS3 ve Xbox 360 da kullandığım SSD'yi PC'ye taktım ama kendi tercihi.
E EmirTasx Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 354 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #6 Furkan17TR dedi: İyi ama PS3, SSD'nin tüm performansını kullanamayacak ki "PS3 Slim HDD değiştirme" yazarak HDD takma videoları izleyebilirsin. Çok da basit bir konu. Genişletmek için tıkla... Peki biçimlendirme vs. yapmam gerekir mi HDD'nin içinde bir şeyler olabilir
Furkan17TR dedi: İyi ama PS3, SSD'nin tüm performansını kullanamayacak ki "PS3 Slim HDD değiştirme" yazarak HDD takma videoları izleyebilirsin. Çok da basit bir konu. Genişletmek için tıkla... Peki biçimlendirme vs. yapmam gerekir mi HDD'nin içinde bir şeyler olabilir
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 8 Temmuz 2021 #7 @EmirTasx bu dediğin şey, Sony mühendislerinin aklına gelmiş olmalı ki, sen dolu bir HDD'yi de taksan, PS3 onu formatlayıp, kendi dosyalarını kuruyor.
@EmirTasx bu dediğin şey, Sony mühendislerinin aklına gelmiş olmalı ki, sen dolu bir HDD'yi de taksan, PS3 onu formatlayıp, kendi dosyalarını kuruyor.