12 GB VRAM 2K'da kaç yıl yeter?

BİLGİSAYAMAZ

Hectopat
Daha fazla  
4070 Ti almayı düşünüyorum ama 12 GB VRAM kaç yıl yeter bilemiyorum. 4-5 yıl bilgisayara hiç ekleme yapmayacağım. 2K'da hangi grafiklerde kaç yıl yeterli olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
4070 Ti almayı düşünüyorum ama 12 GB VRAM kaç yıl yeter bilemiyorum. 4-5 yıl bilgisayara hiç ekleme yapmayacağım. 2K'da hangi grafiklerde kaç yıl yeterli olur?

Kesin bir şey demek zor 3 yıl bana mısın demez ama tabii Unreal Engine 5 gelecek onunla neler olur bilmiyorum ama öyle çok grafik Ultra olsun takıntın yoksa götürür.

Hocam RX 6800XT veya da 7900XT almanızı öneririm 12 GB VRAM 2 3 seneye tırt olur.

Kesin bir şey demek zor 3 yıl bana mısın demez ama tabii Unreal Engine 5 gelecek onunla neler olur bilmiyorum ama öyle çok grafik Ultra olsun takıntın yoksa götürür.
Ultra 1-2 yıl götürse yeter de artar bile. Yüksek-orta ayarlar bile benim için kafi.

Hocam RX 6800XT veya da 7900XT almanızı öneririm 12 GB VRAM 2 3 seneye tırt olur.
Hocam AMD biraz şans işi. Fiyatları çok cazip ama sıkıntılı da çıkabiliyor. Nvidia alınca en azından kafam rahat olur.

Hocam o AMD devri bitti artık çıkın şu wattman olaylarından. rx 570 580 590 gibi kartlar sorunlu kartlardı. Amd driver konusunda aştı artık onları. Bırakın şu NVIDIA fanboyluğunu gereksiz para kazandırıyosunuz şu firmaya. Onun eşdeğeri rx 6800 xt 16gb vram NVIDIA tarafına bak adamlar 2k karta 12gb vram koymuş Şaka gibi sırf DLSS var diye alıyosunuz bu kartı. Ona bakılırsa DLSS'e neredeyse yakınında FSR var.

Bir de hocam 4000 serisi için Power da değişmeniz gerek eğer almadıysanız dikkatlı alın Power'ı ben bilmediğim için 3080 bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…