12 Mbps altyapıyla TürkNet kullanılır mı?

BayEjder

Hectopat
Merhaba,
Son zamanlarda mevcut internet hızımdan (11 Mbps ADSL) ve bu hıza aylık 86 lira ödemekten memnun değilim ve TurkNet kullanıcısı olmayı düşünüyorum. Anladığım kadarıyla aktif bir altyapı kapsamındayım ama gelişene kadar en fazla 12 Mbps alabileceğim. TurkNet'e geçsem, altyapı gelişene kadar 12 Mbps üstüne çıkma ihtimalim yok mu? Altyapının gelişmesi beni çok bekletir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Altyapınızın gelişmesi bağlı olduğunuz il ve ilçeye bağlı olarak değişkenlik gösterecektir. Net bir bilgi söylemek zor. Altyapınız Türk Telekom ise en yakın müdürlüğe gidip net bilgi alabilirsiniz. TurkNet gibi firmaların bence en büyük artısı tahattüt olmaması.

Aktif altyapı ibaresi yalnızca bir pazarlama stratejisi. Ben de 12 MBPS ile aynı paketi kullanıyorum, hızın artacağına dair en ufak bir umudum yok.

Mıdım ın ıkı ılıbılıyırım nıdın yız mıbıpısı tınımlımınıdız dımıyın ıltyıpınız gılıstıkcı hızınız ıtımıtık ılırık ırtsın ıstedık. Fasa fiso 12Mbps'yi her internetle alırsın. Altyapı çalışması falan hikaye. Artmayacak hızlar.

Şu durumda inanılmaz zor altyapı yapmaları. Çevrenizdeki birkaç kişiyi daha Turknete geçirebilirseniz gelip altyapı çeker Turknet yoksa zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…