12 Mbps İnternet 3.50 Mbps'e Düşüyor

Modem arayüz sayfasından Yeniden başlatın. Aşağıdaki bağlantıdan Internet Complete Repair programını yükleyin.
Internet Complete Repair.zip

Programı Yönetici olarak çalıştırın. Tüm seçenekleri işaretleyip ''Git'' seçeneğine basın. Sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Eğer halen bir sonuç alamıyorsanız. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçin.

Bu yüzden kaç kez müşteri hizmetleriyle kavga ettim ben. Kaç kere adam gibi konuştum durumu anlattım en son da sinirlenip bağırdım çağırdım. Birkaç gün sonra hızımı yükselttiler. Tatlı dilden anlamıyorlar bunlar.
Haklısın. Bunlar tatlı dilden anlamazlar. İlle bağırıp çağırıp küfürü edeceksin, hakareti yağdıracaksın öyle yükseltecekler. Bunlar vallahi insanı dinden imandan çıkarırlar ne rezil bir şeydir arkadaş...

Modem arayüz sayfasından Yeniden başlatın. Aşağıdaki bağlantıdan Internet Complete Repair programını yükleyin.
Internet Complete Repair.zip

Programı Yönetici olarak çalıştırın. Tüm seçenekleri işaretleyip ''Git'' seçeneğine basın. Sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Eğer halen bir sonuç alamıyorsanız. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçin.
Yardımınız için teşekkürler. Ancak ben genelde telefonumdan internet kullanıyorum yani bilgisayarı lazım olmadıkça açmam.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı