RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #11 Krantan dedi: Değer bence. 2-3 aydır oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Benim küçük canavar kaldırırsa indirip denerim teşekkürler.
Krantan dedi: Değer bence. 2-3 aydır oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Benim küçük canavar kaldırırsa indirip denerim teşekkürler.
burhan.akts Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 215 Çözümler 2 8 Mart 2021 #12 kratosdeniz dedi: Oyunu ne zaman oynamaya başladınız? Ben de onu sorayım. Genişletmek için tıkla... Bana sormamışsınız ama ben de cevap vermiş olayım. Oyun çıktığından beri ilk sezondan beri oynuyorum.
kratosdeniz dedi: Oyunu ne zaman oynamaya başladınız? Ben de onu sorayım. Genişletmek için tıkla... Bana sormamışsınız ama ben de cevap vermiş olayım. Oyun çıktığından beri ilk sezondan beri oynuyorum.
K Krantan Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 496 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #13 RotasızBey dedi: Benim küçük canavar kaldırırsa indirip denerim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İmzanıza bakınca kaldırır gibi duruyor
RotasızBey dedi: Benim küçük canavar kaldırırsa indirip denerim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İmzanıza bakınca kaldırır gibi duruyor
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #14 Krantan dedi: İmzanıza bakınca kaldırır gibi duruyor Genişletmek için tıkla... İnşallah ekran kartı üzmezse sorun olacağını sanmıyorum.
Krantan dedi: İmzanıza bakınca kaldırır gibi duruyor Genişletmek için tıkla... İnşallah ekran kartı üzmezse sorun olacağını sanmıyorum.