12 Mbps internetim YouTube'ye kaç saate video yükler?

Dostum çok üzülme yükleme hızının yavaş olmasına şayet hepimizin öyle. Türk ISS'ler bilerek yükleme hızını düşük tutuyor. Bilmiyorum bundan kazançları ne.
Hangi içerikten video yükleyeceksin bilmiyorum ama videon eğer ekran kaydı veya telefondan video çekimi ise video Bit Rate'leri çok yüksek olabiliyor. Video dönüştürücülerle fazla çözünürlük kaybetmeden 3 Gigabyte'lık videoyu 600-700 megabayta indirebilirsin. Yükleme süren düşer en azından.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    15,3 KB · Görüntüleme: 39
Yaklaşık aynı internetle 2 Gb dosya 12 saatten fazla sürmüştü. Gece başlatmama rağmen.

Dostum çok üzülme yükleme hızının yavaş olmasına şayet hepimizin öyle. Türk ISS'ler bilerek yükleme hızını düşük tutuyor. Bilmiyorum bundan kazançları ne.
Hangi içerikten video yükleyeceksin bilmiyorum ama videon eğer ekran kaydı veya telefondan video çekimi ise video Bit Rate'leri çok yüksek olabiliyor. Video dönüştürücülerle fazla çözünürlük kaybetmeden 3 Gigabyte'lık videoyu 600-700 megabayta indirebilirsin. Yükleme süren düşer en azından.

Zaten 10 bin bitrate 700 MB idi, 20 bin bitrate 2.3 GB oldu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı