12 Mini vs 13 Mini

Haydar-İGece

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, telefon almayı düşünüyorum fakat mecburi olarak 2.el almak zorundayım. Sizce 256 GB olan 12 mini mi tercih etmeliyim? Yoksa 128 GB 13 mini mi? Aralarında çok çok fazla fark var mı? Hafıza benim için çok önemli olduğu gibi performansta önemli tabii. Eğer ki 12 mini 256 tercih edersem 13 mini gördüğümde keşke 13 alsaydım diye düşünür müyüm? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sırf 128 GB için daha yeni nesil bir cihaz tercih etmemek yanlış olur. Her anlamda 13 Mini daha ilerde. Daha küçük çentik yani daha fazla ekran gövde oranı demek. Daha iyi bir pil. Daha iyi bir kamera. Daha iyi bir işlemci ve işlemci performansı hiç azımsanacak şeyler değil.

Tabii ki 13 Mini, eğer telefona bir çok oyun yükleyen biri değilseniz 128GB depolama alanını doldurmanız çok zor ki iCloud sistemi oldukça ucuz.

İkisi arasında 13 mini almanı tavsiye ederim.

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Fakat şöyle bir durum var. 15 bin TL'ye 256 gb 12 mini alabiliyorum. 13 mini için en düşük 20.000 gözden çıkarmam gerekiyor.

Son düzenleme:
Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Fakat şöyle bir durum var. 15 bin TL'ye 256 gb 12 mini alabiliyorum. 13 mini için en düşük 20.000 gözden çıkarmam gerekiyor.
Ben aynı fiyatta olmaları durumunda karşılaştırma yaptım. Aradaki 5000₺ kesinlikle verilmez.

Teşekkür ederim. Diğer arkadaşlar ne düşünüyor?
12 mini vs 13 mini diyerek ikisinide alacak bütçeniz var ancak kararsız olduğunuzu düşünmüştüm. Arada tabiki fiyat farkı var ancak donanım farkı da daha fazla. Uzun yıllar kullanılacak bir cihaz almak istiyorsanız 13 mini sizi 12 miniye göre daha uzun süre götürecek. İndirime girmesini bekleyebilirsiniz derim ancak yılbaşından sonra telefonlar uçacak ben olsam 13 mini alırdım arada fiyat farkı fazla ama kendi kişisel görüşüm benim için o fiyat farkına değerdi.

Anladım, teşekkür ederim. O zaman para ekleyebilirsem 13 mini alırım ekleyemezsem 12 mini de yarı yolda bırakmaz dediğinize göre. Teşekkür ederim hepinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…