12.Nesil 3070'li Legion 5 Alınır mı?

Bütçe
47000

Buna bakabilirsin alternatif olarak. Kasa hakkında fikrim yokk ama specler yakın.

https://www.hepsiburada.com/lenovo-...abilir-bilgisayar-82rb00g7tx-p-HBCV000021REFT
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır araştırmalarım sonucunda yıl başı gelmeden önce bu cihazı almayı planlıyorum. Bu fiyata nasıldır, kullanan varsa bilgilendirebilir mi, Intel 12.nesil bakıyorum, daha iyi bir öneriniz var mı, teşekkürlerl.

3060'lı ve Intel Core i7-12700H işlemcili versiyonunun incelemesini bu forumda yapmıştım çok güzel kasası var aşırı sevdim kullanırken kesinlikle tavsiye ediyorum.

Buna bakabilirsin alternatif olarak. Kasa hakkında fikrim yokk ama specler yakın.
Önermiyorum.

GIGABYTE AORUS 15 XE4 i7-12700H 16GB DDR4 RTX 3070Ti GDDR6 8GB 1TB SSD 15.6" QHD 165Hz W11 Home Notebook | ITOPYA
Bu cihaza baktım lakin clevo kasa dediler ve garantisi Türkiye'de sıkıntı olur diye gigabyte'tan vazgeçtim.

3060'lı ve Intel Core i7-12700H işlemcili versiyonunun incelemesini bu forumda yapmıştım çok güzel kasası var aşırı sevdim kullanırken kesinlikle tavsiye ediyorum.
Hocam sizinki Legion pro mu normal legion ile farkı nedir biliyor musunuz.?

Kasası Tongfang teknik servisinden endeks bilişim sorumlu fakat Gigabyte önermiyorum Gigabyte laptop kullanan birisi olarak.
Biraz açar mısınız hocam, sebebi nedir? Bilmediğim için soruyorum. Oled ekranlı aura modelleri dikkatimi çekmişti bi ara ama sonra pahalı geldi ve vazgeçtim.

Biraz açar mısınız hocam, sebebi nedir? Bilmediğim için soruyorum. OLED ekranlı Aura modelleri dikkatimi çekmişti bir ara ama sonra pahalı geldi ve vazgeçtim.

Hocam Gigabyte donanım/görünüme aldanarak biraz da indirimde olduğu için almıştım güzel cihaz zaten donanım olarak ama yazılımı gerçekten berbat BIOS'undan tut Control centerine kadar her şeyi berbat. Cihaz hiçbir oyunda uygulamada tam yükte çalışamıyor hız düşürüyor performansı %50 falan düşüyor ki Gigabyte bu sorunu düzeltmiyor sadece benim aldığım seride bu sorun yok Aorus'un 4 serisinde birden var. Bu seride var mıdır bilmem ama Gigabyte'ye güvenmeyin hocam bütçenizi belirtirseniz laptop önerisinde bulunabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı