12. nesil Intel işlemciler ve DDR5 beklenmeli mi?

En iyisi 25. nesil işlemcileri beklemek. (!)
Şaka maka bekle bekle nereye kadar 10. nesilde 11. nesli şimdi 12. nesli bekle diyorlar al gitsin.
Hocam ben toplayacağım PC'de MW2 Remastered da oynayacağım. O yüzden işlemcide böyleyim.
i9 10900K veya i9 11900K, X kısmına girmek istemem çünkü normal i9 oyun yapmak ve oynamak için daha uygunmuş.

Siz direk bütçe verirseniz biz toplarız. Şuan toplamak zor olacak çünkü ekran kartı stokları yok.

11900K al geç MW2 için fazla bile.

Hocam daha bütçeyi ayarlamadım, Haziran başı-ortası gibi ayarlar, Haziran sonu temmuz başı-ortası gibi konu açarım herhalde.

Intel tarafından. 10900k almaktansa Ryzen 9 5900X almanızı tavsiye ederim. Bazı yerlerde 11900K'yı geçiyor. Ve o soba işlemcidense çok daha soğuk çalışır.

Isındığı doğru ama silikon israfı demek yanlış buna siz karar veriyorsanız koskoca firma boşa çalışmış.

Buna sadece ben karar vermiyorum. Çoğu kişi böyle diyor. 550W harcayıpta 300W harcayan Ryzen 9 5900X kadar performans anca verebiliyor. Çekirdek sayısı düşük. Zaten OC yapamazsın minik bir OC'de 100 derece gören işlemci 110 olur kapatır bilgisayarı.

Intel tarafından. 10900k almaktansa Ryzen 9 5900X almanızı tavsiye ederim. Bazı yerlerde 11900K'yı geçiyor. Ve o soba işlemcidense çok daha soğuk çalışır.
Hocam 2 soru soracağım.
1. Ryzen 9 5900X Black Ops Cold War ve Warzone açar mı, ayrıca oyun geliştirirken ve SFM'den animasyon yaparken (kardeşimin ilgisi var) sorun çıkarır mı ve AMD ekran kartları gibi sürücü sorunu var mı?
2. İşlemcinin soba olması performansı ve ömrü etkiler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…