12.nesil laptopa Windows 7 nasıl kurulur?

deniz22asln3

Picopat
RAM
8gb
Ekran kartı
RTX 3050 Laptop gpu
Anakart
ADL ADH jimny
İşlemci
12.th intel 12450h
Merhaba nostalji olsun diye 12.nesil işlemcili laptopa Windows 7 kurmak istiyorum rehber çok da bulamadım yardımcı olursanız sevinirim cevaplar için teşekkürler.
Laptop modeli:

Acer Nitro 5 AN515-58-544K​

Merhaba nostalji olsun diye 12.nesil işlemcili laptopa Windows 7 kurmak istiyorum rehber çok da bulamadım yardımcı olursanız sevinirim cevaplar için teşekkürler.
Laptop modeli:

Acer Nitro 5 AN515-58-544K​

Hocam cihaz çok yeni olduğu için yüksek ihtimalle bilgisayar çalışmayabilir çünkü sürücü donanım vb hatalar yüzünden ama illa istiyorsanız USB'ye Rufus yazdırın ve kurun Technopat'ın rehberi olması lazım

Hocam ben bulamadım atabilir misin biliyorsan denedim Rufus'a atıp bu arada starting Windows'ta takıldı.

Teşekkürler Rufus'a atıp kurabilirim sanırsam sizce?

Evet hocam ama sürücü ve donanım tanımlayamama sıkıntısı çıkabilir ona göre kurmanızı tavsiye ederim ve eğer daha önce FreeDOS laptop kurduysanız yapabilirsiniz

Evet hocam ama sürücü ve donanım tanımlayamama sıkıntısı çıkabilir ona göre kurmanızı tavsiye ederim ve eğer daha önce FreeDOS laptop kurduysanız yapabilirsiniz.

Tamamdır hocam çok teşekkürler deneyeceğim olursa bilgilendirrim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…