Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 12 Nisan 2021 #11 RUSHTOB dedi: Ben iddiaya girmedim. Sadece nesine diye sordum. Genişletmek için tıkla... Kopyalayıp not defterine kaydedin hocam, zor değil ortada maddi bir iddia da yok
RUSHTOB dedi: Ben iddiaya girmedim. Sadece nesine diye sordum. Genişletmek için tıkla... Kopyalayıp not defterine kaydedin hocam, zor değil ortada maddi bir iddia da yok
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 12 Nisan 2021 #12 Kısacı dedi: Kopyalayıp not defterine kaydedin hocam, zor değil ortada maddi bir iddia da yok Genişletmek için tıkla... Haziranda hortlatın beni o zaman. Vakalar saklanmazsa düşmez bu gidişle.
Kısacı dedi: Kopyalayıp not defterine kaydedin hocam, zor değil ortada maddi bir iddia da yok Genişletmek için tıkla... Haziranda hortlatın beni o zaman. Vakalar saklanmazsa düşmez bu gidişle.
mauenamma Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 507 Çözümler 3 12 Nisan 2021 #13 Koronavirüs iktidara bağlanmış durumda.
Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 16 Haziran 2021 #14 RUSHTOB dedi: Haziranda hortlatın beni o zaman. Vakalar saklanmazsa düşmez bu gidişle. Genişletmek için tıkla... Kim kazandı? Ben mi sen mi? Sanırım ben ya da sen
RUSHTOB dedi: Haziranda hortlatın beni o zaman. Vakalar saklanmazsa düşmez bu gidişle. Genişletmek için tıkla... Kim kazandı? Ben mi sen mi? Sanırım ben ya da sen
L luthermartin Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.597 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 16 Haziran 2021 #15 Kısacı dedi: Kim kazandı? Ben mi sen mi? Sanırım ben ya da sen. Genişletmek için tıkla... Sen kazandın.
Kısacı dedi: Kim kazandı? Ben mi sen mi? Sanırım ben ya da sen. Genişletmek için tıkla... Sen kazandın.
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #16 Vay bee. Tam bir ay önceki tabloya bak, bir de şimdi.
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #17 Anlamadım? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2021
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Haziran 2021 #18 Kısacı dedi: Kim kazandı? Ben mi sen mi? Sanırım ben ya da sen Genişletmek için tıkla... Sen kazandın dostum. Aşılamanın etkisi çok yüksekti ama ben bu az vaka sayısının gerçekten bu kadar az olduğuna inanmıyorum. Resmi verilere göre kazandın
Kısacı dedi: Kim kazandı? Ben mi sen mi? Sanırım ben ya da sen Genişletmek için tıkla... Sen kazandın dostum. Aşılamanın etkisi çok yüksekti ama ben bu az vaka sayısının gerçekten bu kadar az olduğuna inanmıyorum. Resmi verilere göre kazandın