12 oyunda AMD Frame Generation, yalnızca RX 7000 kullanıcıları için

662040

Hectopat
AMD bugün, iki heyecan verici oyunla birlikte en yeni teknolojisi FSR3'ü tanıttı: Forspoken ve Immortals of Aveum. Bu oyunlar, FSR3'ün ayrılmaz bir parçası olan entegre Çerçeve Oluşturma bileşeniyle donatılmıştır.

Özellikle AMD'nin Akışkan Hareketli Çerçevelerinin (AFMF) piyasaya sürülmesi, henüz son haliyle değil, bir ön izleme sürümü olarak kabul ediliyor. AMD, performansını artırmak için oyunculardan aktif olarak geri bildirim alıyor. Bu teknoloji, Radeon sürücülerindeki kullanışlı tek tıklamayla güçlendirme seçeneği olan HYPR-RX aracılığıyla veya önceden yapılandırılmış oyun profilleri aracılığıyla oyun bazında etkinleştirilebilir.

AFMF destekli oyunların listesi aslında oldukça geniştir ve birçoğu oldukça popüler olan 12 oyunla (ki bu bir teknoloji lansmanı için çok fazla) övünmektedir. Bu oyunların hiçbiri şu anda FSR3 entegrasyonuna sahip olmasa da, Frame Generation teknolojisine artık Radeon GPU kullanıldığında hepsinden erişilebiliyor. Ne yazık ki, Radeon grafik sürücüsünün ayrılmaz bir parçası olduğundan, üçüncü taraf donanımlar için AFMF desteği beklenmiyor.

A Plague Tale - RequiemBorderlands 3ControlDead Space
Deep Rock GalacticDying Light 2Far Cry® 6Ghostwire: Tokyo
Hitman 3Hogwarts LegacyHorizon Zero Dawn™Metro Exodus Enhanced Edition
Red Dead Redemption 2Resident Evil 3Resident Evil 4Shadow Of The Tomb Raider
Star Wars Jedi: Survivor™StarfieldThe Last of Us™ Part 1The Witcher 3: Wild Hunt

Devamı ve sürücüyü indirmek için:
https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-23-30-afmf-tech-preview

Son düzenleme:
Benim kafam karıştı şimdi. AMD bugün folloş Etti'de.

Bunlar RX 6000 serisine gelmeyecek mi acaba?

@kino @403377

Hypr RX kullanan kişiler yazıyor. Hypr RX 6000'de yok. Saçmalamışlar gibi.

Şunu da gördüm.

Dosya Ekleri

• IMG_20230929_182522.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 248
Hypr RX kullanan kişiler yazıyor. Hypr RX 6000'de yok. Saçmalamışlar gibi.

Şunu da gördüm.

AMD, ne zaman bir şey çıkarsa algı yaratıyor arkadaş şimdi 2024'te gelecekti şimdi sürücü çıktı anlamadım.

@403377 Bu Hyper-RX için mi yoksa FG için değil değil mi? hangi makaleyi okuyacağımı şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…