O oguzhancx Decapat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. Aldığım PSU CPU 8 pin girişi var. ASUS ROG STRIX X570 12 pin CPU'ya 8 pinli PSU taksam problem yaşar mıyım? PSU'nun değişim süresi dolduğu için iade de yapamıyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?
Merhaba arkadaşlar. Aldığım PSU CPU 8 pin girişi var. ASUS ROG STRIX X570 12 pin CPU'ya 8 pinli PSU taksam problem yaşar mıyım? PSU'nun değişim süresi dolduğu için iade de yapamıyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.545 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 16 Aralık 2020 #2 Takılabilir ama tavsiye etmem. Yük altında reset atma gibi sorunlar yaratabilir.
O oguzhancx Decapat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #3 RPM dedi: Takılabilir ama tavsiye etmem. Yük altında reset atma gibi sorunlar yaratabilir. Genişletmek için tıkla... İşlemcinin yanması gibi bir sorun olur mu acaba? Ryzen 9 5900x işlemci ile kullanacağım.
RPM dedi: Takılabilir ama tavsiye etmem. Yük altında reset atma gibi sorunlar yaratabilir. Genişletmek için tıkla... İşlemcinin yanması gibi bir sorun olur mu acaba? Ryzen 9 5900x işlemci ile kullanacağım.
Eryd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 3 Çözümler 36 Yer Ankara 16 Aralık 2020 #4 OC yapmadığınız sürece hiçbir sorun olmaması lazım.
O oguzhancx Decapat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #5 Eryd dedi: OC yapmadığınız sürece hiçbir sorun olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle okudum. Umarım o şekilde kullandığımda bir sorun yaşamam. Teşekkürler.
Eryd dedi: OC yapmadığınız sürece hiçbir sorun olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle okudum. Umarım o şekilde kullandığımda bir sorun yaşamam. Teşekkürler.