Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.482 Makaleler 1 Çözümler 16 5 Mart 2021 #11 RamooY dedi: Bütçen varsa yeni sistem almalısın. Özelliklerini yazar mısın? Genişletmek için tıkla... İnşallah hayalindeki Laptop'u alırsın imzandan gördüm benim PC'den bile kötüymüş ya.
RamooY dedi: Bütçen varsa yeni sistem almalısın. Özelliklerini yazar mısın? Genişletmek için tıkla... İnşallah hayalindeki Laptop'u alırsın imzandan gördüm benim PC'den bile kötüymüş ya.
Clawqs Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 366 Çözümler 3 Yer MacLaren’s 5 Mart 2021 #12 Balyozla dalın (!)
S SabriKeser Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.944 Çözümler 4 Yer Aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #13 Satıp üstüne koyun ve yeni bir sistem alın.
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.482 Makaleler 1 Çözümler 16 5 Mart 2021 #14 drmstafaa dedi: Lubuntu kur. Genişletmek için tıkla... Şu Linux fanboylarını anlamıyorum ya Linux'u çöpe atın gitsin tek tavsiye ettiğim Linux dağıtımı var oda Android.
drmstafaa dedi: Lubuntu kur. Genişletmek için tıkla... Şu Linux fanboylarını anlamıyorum ya Linux'u çöpe atın gitsin tek tavsiye ettiğim Linux dağıtımı var oda Android.
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #15 Arıcan dedi: Şu Linux fanboylarını anlamıyorum ya Linux'u çöpe atın gitsin tek tavsiye ettiğim Linux dağıtımı var oda Android. Genişletmek için tıkla... Öyle demeyin ama. Düzgün dağıtımları kurarsanız Linux'un nasıl bir şey olduğunu daha iyi anlarsınız.
Arıcan dedi: Şu Linux fanboylarını anlamıyorum ya Linux'u çöpe atın gitsin tek tavsiye ettiğim Linux dağıtımı var oda Android. Genişletmek için tıkla... Öyle demeyin ama. Düzgün dağıtımları kurarsanız Linux'un nasıl bir şey olduğunu daha iyi anlarsınız.
Sharlees Centipat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 211 Çözümler 3 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #16 Arıcan dedi: Ekran kartı, işlemci, anakart, kasa, RAM değiştirilmeli. Genişletmek için tıkla... Onları değiştirmek yerine yenisi alınabilir daha uzcuza patlar.
Arıcan dedi: Ekran kartı, işlemci, anakart, kasa, RAM değiştirilmeli. Genişletmek için tıkla... Onları değiştirmek yerine yenisi alınabilir daha uzcuza patlar.
drmstafaa Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 3.178 Çözümler 13 Yer Ankara-Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #17 Arıcan dedi: Şu Linux fanboylarını anlamıyorum ya Linux'u çöpe atın gitsin tek tavsiye ettiğim Linux dağıtımı var oda Android. Genişletmek için tıkla... Sadece internete girebilecek bilgisayarda Windows'a gerek mi var? Fanboy diyor bir de. Mis gibi dağıtım.
Arıcan dedi: Şu Linux fanboylarını anlamıyorum ya Linux'u çöpe atın gitsin tek tavsiye ettiğim Linux dağıtımı var oda Android. Genişletmek için tıkla... Sadece internete girebilecek bilgisayarda Windows'a gerek mi var? Fanboy diyor bir de. Mis gibi dağıtım.
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.482 Makaleler 1 Çözümler 16 5 Mart 2021 #18 Baş-ül Adam dedi: Öyle demeyin ama. Düzgün dağıtımları kurarsanız Linux'un nasıl bir şey olduğunu daha iyi anlarsınız. Genişletmek için tıkla... Zaten tek düzgün dağıtım var oda Android ama bazen oda bile düzgün olmayabiliyor.
Baş-ül Adam dedi: Öyle demeyin ama. Düzgün dağıtımları kurarsanız Linux'un nasıl bir şey olduğunu daha iyi anlarsınız. Genişletmek için tıkla... Zaten tek düzgün dağıtım var oda Android ama bazen oda bile düzgün olmayabiliyor.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.215 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #19 Ona bakarsak E5450'de 13 yıllık ama hala çiçek gibi işlemci.
RamooY Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.326 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Siyah Corsair 5000D AirFlowun içinde 5 Mart 2021 #20 Arıcan dedi: İnşallah hayalindeki Laptop'u alırsın imzandan gördüm benim PC'den bile kötüymüş ya. Genişletmek için tıkla... Bununla bir sene daha idare etmeye çalışıyorum. Gündelik olarak iş görüyor. 1 sene için sistem toplamaya gerek yok bence. Seneye paramı laptopa yatırcam. Teşekkürler bu arada.
Arıcan dedi: İnşallah hayalindeki Laptop'u alırsın imzandan gördüm benim PC'den bile kötüymüş ya. Genişletmek için tıkla... Bununla bir sene daha idare etmeye çalışıyorum. Gündelik olarak iş görüyor. 1 sene için sistem toplamaya gerek yok bence. Seneye paramı laptopa yatırcam. Teşekkürler bu arada.