12.sınıf 2. dönem açığa geçmek veya okul değiştirmek

Musap5

Hectopat
Daha fazla  
Son dönem Anadolu okuyorum okul değiştirebiliyor muyuz? Değiştirebiliyorsam imam hatip lisesine geçtiğimde oradan mı mezun olmuş gözüküyorum? Bunu merak ediyorum yani bir şekilde imam hatipten mezun olmuş gibi olmak istiyorum yapamıyor muyuz acaba.

Evet nakil alırsan oradan mezun sayılırsın ama geçtiğinde alt sınıftaki görmediğin derslerden sorumlu tutulabilirsin.

Dersleri okul bitene kadar geçemezsen beklemeli sayılırsın bütün sınavlardan geçince diploma alabilirsin.

Dersleri okul bitene kadar geçemezsen beklemeli sayılırsın bütün sınavlardan geçince diploma alabilirsin.

Emin misiniz 11 ve 12.sınıf da artık değiştiremezsiniz olmuyor diye bir şey de duydum ama.

Orasını bilmiyorum nakil alma sistemi değişmiş olabilir kusura bakma hocam.

Hocam şimdi geçebilme ihtimalim var. Şu an diploma notum 78 gibi bir şey bunda oynama olur mu? Ne gibi şeyler fark eder bilginiz var mı? Mezun olmam için ek ders bir şeyler olacak mı sizce.

Hocam şimdi geçebilme ihtimalim var. Şu an diploma notum 78 gibi bir şey bunda oynama olur mu? Ne gibi şeyler fark eder bilginiz var mı? Mezun olmam için ek ders bir şeyler olacak mı sizce.

Hocam imam hatibe geçersen alt sınıfta görmediğin dersler (fıkıh vb. tam bilmiyorum) bu derslerin sorumluluk sınavlarına girmen gerekebilir. Geçmeden mezun olamazsın. Not hakkında fikrim yok.

Orasını bilmiyorum nakil alma sistemi değişmiş olabilir kusura bakma hocam.

Bu arada bunu saat 2 gibi yazmıştım daha yeni yayınlanmış nedense.

Anladım mezun olma sürem uzamaz değil mi? Bu arada yardımın için çok teşekkür ediyorum.
Gördüm yazınızı öğlen konuyu öne çıkarınca öyle bir şey oldu evet.

Rica ederim hocam. Dediğim gibi okul kapanmadan tüm dersleri geçebilirsen herkesle aynı anda mezun olursun bir problem olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…