12. sınıf bir öğrenci devamsızlıktan dolayı sınıfta kalır mı?

killa0

Decapat
Daha fazla  
Ben bu sene 12. sınıfa geçtim. Yeni gelen dayatmalarla falan af çıkmayacağını söylüyorlar. Yeni yönetimin katı olduğunu söylediler. Sizce böyle bir şans var mı? 2014'ten beri her yıl düzenli olarak af çıkıyormuş. Bu sene çıkmama ihtimali nedir? Ben dil sınıfı öğrencisiyim okula sadece İngilizce dersleri için gitmeyi düşünüyorum. Fakat bu söylemler beni biraz şüphelendirdi. Fikir verir misiniz?

bakanın değişmesine veya müdürün insafına kaldık yani... müdür devamsızlıkları halleder mi acaba? yoksa yeni değişiklikler eskisi gibi devamsızlık sildirmeyi de mi kapsar?

10 gün devamsızlık hakkı da cidden ne saçma bir şey. Benim zamanımda 20 gün özürsüz devamsızlık 25 gün de raporlu devamsızlık hakkı vardı. Toplam 45 güne kadar devamsızlık yapabiliyordun. Ben Lise 4'e geçerken kaldırdılar geçme notu da 45'ti 50 yaptılar onu da. Ben de sinirlenip açıktan devam etmiştim. Şimdi elinizden o hakkı da almışlar. İşiniz zor vallaha

10 gün devamsızlık hakkı da cidden ne saçma bir şey. Benim zamanımda 20 gün özürsüz devamsızlık 25 gün de raporlu devamsızlık hakkı vardı. Toplam 45 güne kadar devamsızlık yapabiliyordun. Ben lise 4'e geçerken kaldırdılar geçme notu da 45'ti 50 yaptılar onu da. Ben de sinirlenip açıktan devam etmiştim. Şimdi elinizden o hakkı da almışlar. İşiniz zor vallaha.

Katılıyorum. Ben de son senemde açık liseye geçip bütün sınavlardan 90 üstü almıştım kolaydı zaten Online sınav. Şimdiki neslin işi zor yapboza çevirdiler eğitimi.

bakanın değişmesine veya müdürün insafına kaldık yani... müdür devamsızlıkları halleder mi acaba? yoksa yeni değişiklikler eskisi gibi devamsızlık sildirmeyi de mi kapsar?
Bugün okulda müdür yardımcısı ile konuştuk af felan ne olacak diye müdür beyle toplantı yapıp ona göre karar vereceklerini söyledi müdürün insafına kaldık anlaşılan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı