12. sınıf birisi kaç ders geçmeli?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Din Kültürü dersim 35, matematik 11 ve seçmeli tarih 30. Bu 3 dersin hocası biraz sıkıntılı çünkü derste ne kadar konuşmasamda derse çok katılmadığımdan sözlülerimi düşük verirler. Seçmeli tarihi belki kurtarabilirim belki dini de kurtarırım ama matematiği kurtaramam. Proje almama rağmen 2. sınavdan da 0-10 arası alırım ve sözlülerimi de 100 vermez bence hoca. Yani diyeceğim şu, ben bu 3 dersten veya bu yazdıklarımın ikisinden bir de başka bir dersten kalsam sınıfta kalıyor muyum? Belge önemli değil mezun olayım yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Din kültürü dersim 35, matematik 11 ve seçmeli tarih 30. bu 3 dersin hocası biraz sıkıntılı çünkü derste ne kadar konuşmasamda derse çok katılmadığımdan sözlülerimi düşük verirler. Seçmeli tarihi belki kurtarabilirim belki dini de kurtarırım ama matematiği kurtaramam. Proje almama rağmen 2. sınavdan da 0-10 arası alırım ve sözlülerimi de 100 vermez bence hoca. Yani diyeceğim şu, ben bu 3 dersten veya bu yazdıklarımın ikisinden bir de başka bir dersten kalsam sınıfta kalıyor muyum? Belge önemli değil mezun olayım yeter.

3 dersten kalırsan sınıfta kalmazsın, sorumlu geçersin. Ama kaldığın dersi de vermek zorundasın, mezuniyette sıkıntı çıkar. Hocam zaten 6 ay kalmış derse katılın bütün gün o derslere çalışın geçin. 12'de de kalınmaz yahu.

Meslek dersin yoksa edebiyat baz alınır edebiyat kurtarıyoruz ve ortalaman yeterse sorumlu veya düz geçersin.

3 dersten kalırsan sınıfta kalmazsın, sorumlu geçersin. Ama kaldığın dersi de vermek zorundasın, mezuniyette sıkıntı çıkar. Hocam zaten 6 ay kalmış derse katılın bütün gün o derslere çalışın geçin. 12'de de kalınmaz yahu.
Nasıl veriliyor ki? Mezun olamıyor muyum? Yok 12de kalmam benden daha kötü kişiler var sınıfta. Müdür bizi bırakmaz ben kalırsam benden düşük 40 kişide kalır çünkü ve bu 40 kişiye 1 sınıf açılmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı