12. sınıf birisi yaz tatilinde TYT mi AYT mi çalışmalı?

ok3902

Hectopat
Bu sene 12. sınıfa geçeceğim sayısal öğrencisiyim. TYT çalışacağım zaten fakat 11. sınıf konularını da unutmamak tekrar etmek istiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Ayrıca 11. sınıf için kaynak tavsiyeleriniz varsa alabilirim, fiziğim hiç yok denecek derecede o yüzden fizik için temel bir kaynak önerirseniz iyi olur.

Bu sene 12. sınıfa geçeceğim sayısal öğrencisiyim. TYT çalışacağım zaten fakat 11. sınıf konularını da unutmamak tekrar etmek istiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Ayrıca 11. sınıf için kaynak tavsiyeleriniz varsa alabilirim, fiziğim hiç yok denecek derecede o yüzden fizik için temel bir kaynak önerirseniz iyi olur.
Bro tyt adına denemelerde 80 90 bandında yapıyordum tyt de 100 e yakın yaptım bu sene. Sene boyu tyt denemelerini asıp ayt çalışmıştım birde. Bana kalırsa 11 i ye yut tyt yi çok kasma. Tytnin bir çok kısmı yorum zaten.

Kişiye bağlı ama genelde 11'in yaz dönemi yani 12.sınıfa geçerken 3 aylık süreçte TYT bitirip kalan süre boyunca AYT ağırlıklı TYT'den de deneme şeklinde ilerleniyor. YouTube'da zamanında izlediğim videolarda öğrenciler genelde böyle çalışıp böyle tavsiye ediyorlardı.

Yani genelde öyle yapıyorlar da okul zamanı hem TYT hem 11 hem 12 konuları çok ağır gelmez mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı