12. sınıf devamsızlığı sildirilir mi?

Musthackk

Hectopat
Daha fazla  
Devamsızlığım özürlü 13 özürsüz 8 gün oldu. Okulun kapanmasına da çok var. Bu devamsızlıkları sildirmenin bir yolu yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sildirme yok diye biliyorum hocam ama onun yerine özürsüz devamsızlığını özürlüye aktarabiliyorsun dilekçe ile.
Dediği gibi bir kısmı özürlüye aktarılabilir. Velinizle birlikte okula gidip dilekçe imzalatabilirsiniz. Az önce benzer bir konu açıldı, moderatör arkadaş da evden velinizin gelmediğiniz günler için dilekçe yazıp getirebileceğini belirtmişti. Her ikisini de deneyebilirsiniz.

Özürsüz 10 gün, toplam 30 gün devamsızlık hakkınız var. Yani özürsüz devamsızlığınızı özürlüye geçirebilirsiniz.
Sildirme yok diye biliyorum hocam ama onun yerine özürsüz devamsızlığını özürlüye aktarabiliyorsun dilekçe ile.
Okuldan okula değişiyor. Başarılı okullarda genelde siliyorlar sınıfta kalınmaması için. Her okul yapmaz ama.

Bende sildirmeye çalışmıştım yapmamışlardı herhalde arkadaş özel okulda ise silerler diye düşünüyorum.

Bende sildirmeye çalışmıştım yapmamışlardı herhalde arkadaş özel okulda ise silerler diye düşünüyorum.
Özel okulda silerler evet. Devlet okulunda da silebiliyorlar. Aslında müdür ve yardımcılarının kişiliğine de bağlı diyebiliriz.

Sildirme yok, özürsüzü özürlüye aktarabilir. O da keyfi olacak değil, bir raporun olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…