flaxiuS Kilopat Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 754 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #11 Gerçek bir Waifu dedi: Dostlar şu sorunun çözümünü bana çözümler misiniz? Anlamadım, neden 1/2 vs detaylı açıklar mısınız? 2. soru. Eki Görüntüle 1196227 Genişletmek için tıkla... Sorunun cevabı ne?
Gerçek bir Waifu dedi: Dostlar şu sorunun çözümünü bana çözümler misiniz? Anlamadım, neden 1/2 vs detaylı açıklar mısınız? 2. soru. Eki Görüntüle 1196227 Genişletmek için tıkla... Sorunun cevabı ne?
Vâreste Feylesof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 1.827 Makaleler 8 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #12 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şuradan 3 nolu konu anlatımını dinleyin. Konu çok basit, sabit durumdaki potansiyel enerjiyi, hareket halindeki enerjiye eşitleyip buluyorsunuz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şuradan 3 nolu konu anlatımını dinleyin. Konu çok basit, sabit durumdaki potansiyel enerjiyi, hareket halindeki enerjiye eşitleyip buluyorsunuz.