XeYeS Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2024 #1 Mesela 4 dersten kaldım. Edebiyattan geçiyorum. Geçebilir miyim? Ve iki dönemin ortalamasına göre mi sınıfta kalıyoruz?
Mesela 4 dersten kaldım. Edebiyattan geçiyorum. Geçebilir miyim? Ve iki dönemin ortalamasına göre mi sınıfta kalıyoruz?
By Ghost Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 742 Çözümler 4 Yer TR 25 Nisan 2024 #2 İki dönenin ortalaması toplanıyor ve belirleniyor sınıfta kalman Max 3 dersten kalma şansın var üstü sınıfta kalma maâlesef hocam
İki dönenin ortalaması toplanıyor ve belirleniyor sınıfta kalman Max 3 dersten kalma şansın var üstü sınıfta kalma maâlesef hocam
XeYeS Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2024 #3 Edebiyattan geçtim ama 3 dersim var sorumluluk veriyor muyum? Iki dönemin ortalamasi ise 1 dersim falan oluyo ilk dönem sayesinde.
Edebiyattan geçtim ama 3 dersim var sorumluluk veriyor muyum? Iki dönemin ortalamasi ise 1 dersim falan oluyo ilk dönem sayesinde.
HectorBurak Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 901 Makaleler 1 Çözümler 27 25 Nisan 2024 #4 Genel ortalaman 50 üzeriyse geçiyorsun edebiyat dışındaki derslerin ortalamasına bakılmıyor, edebiyatın 50 altıysa sadece ondan sorumluluk alırsın.
Genel ortalaman 50 üzeriyse geçiyorsun edebiyat dışındaki derslerin ortalamasına bakılmıyor, edebiyatın 50 altıysa sadece ondan sorumluluk alırsın.