12. sınıf için kaynak önerisi

Burak İncehasan

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yavaş yavaş kaynak almayı düşünüyorum, ders ders sayısal hangi kaynakları önerirsiniz? Ayrıca 12. sınıf mı almalıyım yoksa AYT kitaplarına mı bakmalıyım?

Kesinlikle ayt kitapları 12. sınıf hiç almanıza gerek yok. Kimyada orbital yayınları iyidir. Matematikte orijinal veya acilin fasiküllerini öneririm. Soru bankası olarak da 3d, 345, bilgi sarmalı, orijinal alınabilir matematikte. Biyolojide biyotik, bilgi sarmalı kullanmıştım bence güzel kitaplar.

Kesinlikle AYT kitapları 12. sınıf hiç almanıza gerek yok. Kimyada orbital yayınları iyidir. Matematikte orijinal veya acilin fasiküllerini öneririm. Soru bankası olarak da 3D, 345, Bilgi Sarmal'ı, orijinal alınabilir matematikte. Biyolojide biyotik, Bilgi Sarmal'ı kullanmıştım bence güzel kitaplar.

Hocam AYT almanı şiddetle öneririm ben paragrafta 345, edebiyatta limit, tarihdede 345 kaynaklarını kullanıyorum ve ek olarak Bilgi Sarmal ve benim hocam kaynakları da mükemmeldir.

Kesinlikle AYT kitapları 12. sınıf hiç almanıza gerek yok. Kimyada orbital yayınları iyidir. Matematikte orijinal veya acilin fasiküllerini öneririm. Soru bankası olarak da 3D, 345, Bilgi Sarmal'ı, orijinal alınabilir matematikte. Biyolojide biyotik, Bilgi Sarmal'ı kullanmıştım bence güzel kitaplar.

Hocam AYT almanı şiddetle öneririm ben paragrafta 345, edebiyatta limit, tarihdede 345 kaynaklarını kullanıyorum ve ek olarak Bilgi Sarmal ve benim hocam kaynakları da mükemmeldir.

Bilgi Sarmal zor mu? İlk kitap olarak alınır mı? Yoksa kolay bir kitap alıp sonradan mı çözmeliyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı