artik 72 yasindayim Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.249 Çözümler 47 30 Ekim 2023 #1 Merhaba, konuyu bilen arkadaşlardan soruların çözümlerini elde edebilme şansım var mı? Teşekkürler. Sürprizbozan: #1 Sürprizbozan: #2 Sürprizbozan: #3
Merhaba, konuyu bilen arkadaşlardan soruların çözümlerini elde edebilme şansım var mı? Teşekkürler. Sürprizbozan: #1 Sürprizbozan: #2 Sürprizbozan: #3
2 249580 Kilopat Katılım 15 Şubat 2019 Mesajlar 2.115 Makaleler 3 Çözümler 5 30 Ekim 2023 #2 Sınav sorularıysa bunlar e-okul veya kunduza at.
Lightbringerr Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 592 Çözümler 3 30 Ekim 2023 #3 artik 72 yasindayim dedi: Merhaba, konuyu bilen arkadaşlardan soruların çözümlerini elde edebilme şansım var mı? Teşekkürler. Sürprizbozan: #1 Eki Görüntüle 1996995 Genişletmek için tıkla... P yukseltgenmis, N indirgenmis. P 5e- vermis , N 3e- almis. (tepkilemeleri esitlemedim) Redoks tepkimesi olarak yaz oyle yap. Kagit kalemle tam cozerdim de musait degilim su an. Hata yapmadigimi dusunuyorum.
artik 72 yasindayim dedi: Merhaba, konuyu bilen arkadaşlardan soruların çözümlerini elde edebilme şansım var mı? Teşekkürler. Sürprizbozan: #1 Eki Görüntüle 1996995 Genişletmek için tıkla... P yukseltgenmis, N indirgenmis. P 5e- vermis , N 3e- almis. (tepkilemeleri esitlemedim) Redoks tepkimesi olarak yaz oyle yap. Kagit kalemle tam cozerdim de musait degilim su an. Hata yapmadigimi dusunuyorum.
artik 72 yasindayim Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.249 Çözümler 47 30 Ekim 2023 #4 Lightbringerr dedi: P yukseltgenmis, N indirgenmis. P 5e- vermis , N 3e- almis. (tepkilemeleri esitlemedim) Redoks tepkimesi olarak yaz oyle yap. Kagit kalemle tam cozerdim de musait degilim su an. Hata yapmadigimi dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir çözüm doğru mudur?
Lightbringerr dedi: P yukseltgenmis, N indirgenmis. P 5e- vermis , N 3e- almis. (tepkilemeleri esitlemedim) Redoks tepkimesi olarak yaz oyle yap. Kagit kalemle tam cozerdim de musait degilim su an. Hata yapmadigimi dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir çözüm doğru mudur?
Lightbringerr Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 592 Çözümler 3 30 Ekim 2023 #5 artik 72 yasindayim dedi: Eki Görüntüle 1997022 Şöyle bir çözüm doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Genisletirken tepkime denklemine de katsayilari yaz ki karisiklik olmasin. Onun disinda dogru gibi gorunuyor.
artik 72 yasindayim dedi: Eki Görüntüle 1997022 Şöyle bir çözüm doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Genisletirken tepkime denklemine de katsayilari yaz ki karisiklik olmasin. Onun disinda dogru gibi gorunuyor.
artik 72 yasindayim Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.249 Çözümler 47 30 Ekim 2023 #6 Lightbringerr dedi: Genisletirken tepkime denklemine de katsayilari yaz ki karisiklik olmasin. Onun disinda dogru gibi gorunuyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, 3. soruyu yaptım da müsait olduğunda 2. soruya bakabilir misin? Gerçekten harika olur. Gerek kalmadı hallettim, teşekkürler. Son düzenleme: 30 Ekim 2023
Lightbringerr dedi: Genisletirken tepkime denklemine de katsayilari yaz ki karisiklik olmasin. Onun disinda dogru gibi gorunuyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, 3. soruyu yaptım da müsait olduğunda 2. soruya bakabilir misin? Gerçekten harika olur. Gerek kalmadı hallettim, teşekkürler.