T Tedmosby5 Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 92 24 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar okulumdan hiç memnun değilim o yüzden nakil almak istiyorum nakiller ne zaman açılıyor bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2024
Arkadaşlar okulumdan hiç memnun değilim o yüzden nakil almak istiyorum nakiller ne zaman açılıyor bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
İremsu Aktürk Picopat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Temmuz 2024 #2 Tedmosby5 dedi: Arkadaşlar okulumdan hiç memnun değilim o yüzden nakil almak istiyorum nakiller ne zaman açılıyor bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Şuan nakil paneli açık ben nakil başvurusunu yaptım onay bekliyorum
Tedmosby5 dedi: Arkadaşlar okulumdan hiç memnun değilim o yüzden nakil almak istiyorum nakiller ne zaman açılıyor bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Şuan nakil paneli açık ben nakil başvurusunu yaptım onay bekliyorum
ardmauro Femtopat Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #3 İremsu Aktürk dedi: Şuan nakil paneli açık ben nakil başvurusunu yaptım onay bekliyorum Genişletmek için tıkla... Ne zaman kapanacak bilgin var mı acaba?
İremsu Aktürk dedi: Şuan nakil paneli açık ben nakil başvurusunu yaptım onay bekliyorum Genişletmek için tıkla... Ne zaman kapanacak bilgin var mı acaba?
İremsu Aktürk Picopat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Temmuz 2024 #4 ardmauro dedi: Ne zaman kapanacak bilgin var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef yok
ardmauro Femtopat Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #5 İremsu Aktürk dedi: Hayır maalesef yok Genişletmek için tıkla... Ay sonuna kadar mıdır acaba?
İremsu Aktürk Picopat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Temmuz 2024 #6 ardmauro dedi: Ay sonuna kadar mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Olabilir
ardmauro Femtopat Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #7 Tedmosby5 dedi: Arkadaşlar okulumdan hiç memnun değilim o yüzden nakil almak istiyorum nakiller ne zaman açılıyor bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Siz yaptınız mı nakil başvurusu?
Tedmosby5 dedi: Arkadaşlar okulumdan hiç memnun değilim o yüzden nakil almak istiyorum nakiller ne zaman açılıyor bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Siz yaptınız mı nakil başvurusu?
T Tedmosby5 Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 92 26 Temmuz 2024 #8 ardmauro dedi: Siz yaptınız mı nakil başvurusu? Genişletmek için tıkla... Bugün yapacağım hocam ardmauro dedi: Ay sonuna kadar mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Ekime kadar haftalık diye duydum hocam
ardmauro dedi: Siz yaptınız mı nakil başvurusu? Genişletmek için tıkla... Bugün yapacağım hocam ardmauro dedi: Ay sonuna kadar mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Ekime kadar haftalık diye duydum hocam
B Başak Kurnaz Femtopat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Temmuz 2024 #9 Tedmosby5 dedi: Bugün yapacağım hocam Ekime kadar haftalık diye duydum hocam Genişletmek için tıkla... ne zaman açıklanıyor sonuçları?
Tedmosby5 dedi: Bugün yapacağım hocam Ekime kadar haftalık diye duydum hocam Genişletmek için tıkla... ne zaman açıklanıyor sonuçları?
ardmauro Femtopat Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #10 Başak Kurnaz dedi: ne zaman açıklanıyor sonuçları? Genişletmek için tıkla... Ben perşembe yaptım şansıma cuma günü de açıklanıyormuş cuma hemen nakil oldu.Sanirim her hafta var bu siralar.
Başak Kurnaz dedi: ne zaman açıklanıyor sonuçları? Genişletmek için tıkla... Ben perşembe yaptım şansıma cuma günü de açıklanıyormuş cuma hemen nakil oldu.Sanirim her hafta var bu siralar.