Ali Aegon Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2024 #1 12.sınıfım ve bu sene YDT'ye gireceğim. Girmeden önce mart ayındaki YDS sınavında kendimi test etmeyi/sınav deneyimi yaşamayı istiyorum. 12.sınıflar sınava girebiliyor mu acaba?
12.sınıfım ve bu sene YDT'ye gireceğim. Girmeden önce mart ayındaki YDS sınavında kendimi test etmeyi/sınav deneyimi yaşamayı istiyorum. 12.sınıflar sınava girebiliyor mu acaba?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.689 Makaleler 15 Çözümler 432 Yer Türkiye Cumhuriyeti 15 Şubat 2024 #2 Girebilirsiniz ama puanı mezun olmadan kullanamazsınız diye biliyorum. Doğrulamak için çağrı merkezini arayabilirsiniz: 444 67 96 <%=pagetitle%> Türkiye Cumhuriyeti Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı Kurumsal Web Sitesi • www.osym.gov.tr • ÖSYM www.osym.gov.tr
Girebilirsiniz ama puanı mezun olmadan kullanamazsınız diye biliyorum. Doğrulamak için çağrı merkezini arayabilirsiniz: 444 67 96 <%=pagetitle%> Türkiye Cumhuriyeti Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı Kurumsal Web Sitesi • www.osym.gov.tr • ÖSYM www.osym.gov.tr
disquoveri Picopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2024 #3 Lise mezunu olman gerek diye biliyorum, yaş sınırı yok ama. Edit: Girebiliyormuşsunuz, fakat denildiği gibi puan kullanılmıyor.
Lise mezunu olman gerek diye biliyorum, yaş sınırı yok ama. Edit: Girebiliyormuşsunuz, fakat denildiği gibi puan kullanılmıyor.