12.sınıf sayısal TYT test önerisi

Kaan.exe

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben TYT'ye çalışmaya başlayacağım. Bana bu dersler için güzel kaynaklar önerebilir misiniz?

Türkçe, matematik, kimya, biyoloji, din, felsefe.

Şimdiden teşekkür ederim öneride bulunan arkadaşlarıma seviliyorsunuz. ♥

Türkçe için Bilgi sarmal önerebilirim. Matematik için seviyen nedir, ne durumdasın?

Türkçe için Bilgi sarmal önerebilirim. Matematik için seviyen nedir, ne durumdasın?
Matematikte kötüyüm şu an temelim sarsıntılı pandemi sağ olsun, ama anlamadığım yerlerde 9, 10'a dönüp tekrar yapacağım. Türkçe için teşekkür ederim bu arada.

@Kaan.exe, 9-10'a dönmeyin gerek yok. Temeliniz sarsıntılıysa Aktif serisini alın, ondan sonra da Bilgi Sarmal geçin. Sizi çok geliştirir.

@Ajan_47, o kitap orta ve zor arası değil mi? Temel kitap çözülmeden zor gelir.

@Kaan.exe, 9-10'a dönmeyin gerek yok. Temeliniz sarsıntılıysa Aktif serisini alın, ondan sonra da Bilgi Sarmal geçin. Sizi çok geliştirir.
Anladım, teşekkür ederim bakacağım.
Matematik ve türkçeyi aldım diğer derslerden önerebilecek arkadaşlar var mı acaba?

Son düzenleme:
@Kaan.exe, hayırlı olsun. Diğer dersler hakkında pek bir bilgim yok, o yüzden öneri yapamayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…