12. sınıf staj defteri doldurmazsak ne olur?

BahadırDemir

Centipat
Daha fazla  
Staj defterini doldurmadım, her türlü sınıf tekrarına mi kalıyorum beceri sınavı varmış oradan güzel bir not alsam geçer miyim sınıfı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Staj defterini doldurmadım, her türlü sınıf tekrarına mi kalıyorum beceri sınavı varmış oradan güzel bir not alsam geçer miyim sınıfı?
Zaten doldurmuyorsun , o iş yeri sana iş verirse onun temrinini yapmak için vardır. Ve genellikle iş yeri temrin çizdirmiyor sana. Fakat satın alman gerek o defteri.

(Bu yazdığım Elektrik ve Elektronik alanı içindir. Başka bölüm ise bu mesajımı aldırmayın )

Geçen yıl bilişimden mezun olmuştum. Defteri kesinlikle vermeniz lazım, ne kadar dolu olması gerekiyor ondan emin değilim. Beceri sınavı zaten puan olarak defterden çok daha önemli.

Bu sınav okul birinciliğinden okul üçüncülüğüne düşmeme sebep olmuştu.

20 puan veriliyormuş ama ben onunla uğraşmak yerine staj konularını çalışıp geçerim diye düşündüm şimdi diyelim ki beceri sınavından 75 aldım defteri yapmadığım için sıkıntı olmaz değil mi geçerim yani.

Ek puan veriyorlar o defteri doldurursan 30 puan.

Geçtin mi geçmedin mi bir bilgilendirme yapabilir misin? Bende bu sene bilişim son sınıfım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…