Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.081 Çözümler 9 9 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar devamsızlığa nereden bakabilirim? Ve devamsizlik hakkı kac gun staj olarak bilen var mı? Anlamadım hiç.
Arkadaşlar devamsızlığa nereden bakabilirim? Ve devamsizlik hakkı kac gun staj olarak bilen var mı? Anlamadım hiç.
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.364 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ekim 2023 #2 Kanka 4 gun raporsuz dıyor bende konu takıpteyım merak edıyorum. Bu arada nasıl gidecek YKS vs. çok zorluyor staj beni.
Kanka 4 gun raporsuz dıyor bende konu takıpteyım merak edıyorum. Bu arada nasıl gidecek YKS vs. çok zorluyor staj beni.
Sinan3840 Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 31 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Öğrencisi 18 Ekim 2023 #3 Raporlu kaç bilginiz var mı acaba?
noskillsamet Femtopat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #4 Sinan3840 dedi: Raporlu kaç bilginiz var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Raporlu sınırsız herhalde. Bilgici1 dedi: Kanka 4 gun raporsuz dıyor bende konu takıpteyım merak edıyorum. Bu arada nasıl gidecek YKS vs. çok zorluyor staj beni. Genişletmek için tıkla... Her ay sonu staj yerin okula rapor veriyor gelmediği günleri raporlu raporsuz sekilde o sayede öğreniyorlar gitmezsen sınıf tekrarı oluyor herhalde
Sinan3840 dedi: Raporlu kaç bilginiz var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Raporlu sınırsız herhalde. Bilgici1 dedi: Kanka 4 gun raporsuz dıyor bende konu takıpteyım merak edıyorum. Bu arada nasıl gidecek YKS vs. çok zorluyor staj beni. Genişletmek için tıkla... Her ay sonu staj yerin okula rapor veriyor gelmediği günleri raporlu raporsuz sekilde o sayede öğreniyorlar gitmezsen sınıf tekrarı oluyor herhalde