12. sınıf staj yerine geç başlamak sorun olur mu?

RahatVodka

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben bu yıl 12. sınıfa geçtim staj yerini yazın ayarlamıştım gitmeden önce güzel bir yer gibi duruyordu başladıktan sonra işler değişti berbat bir yer olduğunu öğrendim ayağımdan geçirdiğim ameliyattan dolayı ayakta fazla duramıyorum belirtmeme rağmen bir şey değişmedi 4 gün stajımın sonunda yeni bir staj yeri buldum bu yer diğer yere göre kat kat daha iyi ama usta öğretcilik belgesiyle ilgili bir karışıklık var. Şu an staja çalışmaya gidiyoruz ama 1-2 hafta içinde halledilecek gibi duruyor. Bu süreçte maaş almamak dışında bir sorun yaşar mıyım kalma durumu vs. bu bulduğum yer cidden çok iyi başka bir yere geçmek istemiyorum.

Gitmediğin günler için staj yerine gelen öğretmenine devamsızlık bildirirler. Toplamda 30 gün devamsızlık yapmadığın sürece sorun olmaz.

Sanırım toplamda 96 gün staj yapılıyor 3/1'i gitmezsem sorun olmaz yani ( gitmemekten kastım gitmiyor gözükmek. Usta öğreticilik belgesi düzeltilene kadar gitmiyor gibi gözükeceğim) bir de bu 30 gün iş yeri devamsızlığı değil mi 2 haftada halledilirse 3'er günden 6 gün gitmemiş oluyorum.

Sanırım toplamda 96 gün staj yapılıyor 3/1'i gitmezsem sorun olmaz yani ( gitmemekten kastım gitmiyor gözükmek. Usta öğreticilik belgesi düzeltilene kadar gitmiyor gibi gözükeceğim) bir de bu 30 gün iş yeri devamsızlığı değil mi 2 haftada halledilirse 3'er günden 6 gün gitmemiş oluyorum.
İş yeri ve okul beraber.

Okuluna göre değişiyor bu müdürün/öğretmenin ne kadar iyi bilemiyeceğim çünkü, okulunda yetkili birine sorman daha mantıklı olur.

Müdürde öğretmende iyi şu an, bir sizden bilgi almak istiyorum perşembe günü okula gittiğimde konuşacağım müdürlede.

İş yeri ve okul beraber.

Okula gideceğim 2 gün, stajda 3 gün gitmedim gözükücek haftada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı