12. sınıf stajda verilen işleri bilmezsek ne olur?

AhmetParlan

Femtopat
2 sene sonra 12 oluyorum ama şimdiden tedirgin oldum. Diyelim ki 12'ye kadar az şey öğrendim. Bu bana çok sıkıntı yaratır mı? Yani sınıfta kalır mıyım?

İlk olarak şunu diyeyim amp atp programlarından hangisinde olduğunu da yazmanı beklerdim ama boş verdim şu an. Anadolu meslek programında isen yaz stajı yapıyorsun ve 12.sınıfta okul açılınca sınav yapıyorlar staj ile alakalı ve burada atıyorum teknik resim vs. var bir de devre bağlama paralel bağlama seri bağlama falan. Bunları yapman isteniyor bazı kıl kuyruk hocalar ise biraz daha ileri gidip ohm kanunu bile sorabiliyor kısaca amp programında bilgi çok önemli oluyor ve staj defterleri normale göre daha kasıntı oluyor bilgin olsun. Anadolu teknik programında ise 1 yıl boyunca okul yerine staja gidiyorsun pazartesi-salı okul çarşamba-perşembe-cuma günleri staj yapılıyor böyle olursa 1-2 ders veriyorlar geri kalanı da stajda geçiyor ve staj defterini ayda 1 olacak şekilde hocalarına gösteriyorsun ve amp programına göre çok uygulama olduğu için sorulardan çok kart devresi yapmanız ve de şema çizmeniz isteniyor. Boş bir karta parçaları leyim yardımı ile takıyor ve istenilen şekilde çalışmasını sağlıyorsun sene sonunda staj defterinde de eksik kabul etmiyorlar ve çizim yine var ona göre kendini ayarlamanı tavsiye ederim. Normalde amp veya atp hangisi olduğunu yazsaydın daha çok fazla detaya girerdim lakin benden bu kadar. Şimdiden kolay gelsin.

AMP hocam biraz daha bilgi veremez misin? Ve senden bu konularda bilgi almak isterim Instagram bırakabilirsen çok iyi olur.

Hocam teknik resim dersi kalkmıştı en son geçen yıl yani 2021-22 öğretim yılında vardı diye biliyorum hocamız bize öyle söyledi. Birde amp yaz stajı yapmaz atp yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…