12. sınıf TYT için paragraf önerisi

SuatAgaGGPRO

Kilopat
Belki duymamış olabilirsiniz ama edebiyat hocamızın aldırdığı Rasyonel yayınları'nın bir kitabını kullanıyorum TYT Türkçe için ve paragraf kısmı neredeyse bitti.
Sadede gelirsek paragrafları çok sıkıcıydı ve hiçbir işe yaradığını sanmıyorum, bildiğiniz bir eğlenceli (eğlenceli derken en azından bilgi verici ne bileyim bilimle alakalı bir şeyler olur) paragraf kitabı varsa önerirseniz sevinirim.
Türkçe netlerim 25-30 arası gidip geliyor ve nedense genelde son 20 soruyu doğru yapıyorum ve genel olarak ilk 20 soruda yanlış çıkıyor.

Fiyatı biraz tuzlu olsa da Paraf IQ paragraf öneririm. Geçen sene de paragrafın Ritmi çözmüştüm. TYT Türkçede 37 net yaptım bu kitabı çözerek. İkisini de öneririm hocam.

Fiyatı biraz tuzlu olsa da paraf IQ paragraf öneririm. Geçen sene de paragrafın ritmi çözmüştüm. TYT Türkçede 37 net yaptım bu kitabı çözerek. İkisini de öneririm hocam.

Peki sizce deneme mi daha mantıklı hocam yoksa soru bankası mı çünkü benim sözcükte anlam cümlede anlam pek iyi değil belki denemeyle iyileştirebilirim.

Peki sizce deneme mi daha mantıklı hocam yoksa soru bankası mı çünkü benim sözcükte anlam cümlede anlam pek iyi değil belki denemeyle iyileştirebilirim.

Hocam 1 kitap bitirdim demişsiniz ama anlamadıysanız sadece denemeyle gitmeye gerek yok gibi bence. Mart'ın ortasına kadar yani 1 ayda 1 deneme 1 kitap bitirebilirsiniz. Haftanın 6 günü paragraf 1 günü deneme yapabilirsiniz.

Alan yayınları MSÜ-TYT son 7yıl çıkmış sorular kitabını almanı öneririm bu saatten sonra Türkçe ile çok cebelleşme AYT ağırlık vermen iyi olur.

Bu mantıklıymış hocam bunu deneyebilirim.

Alan yayınları MSÜ-TYT son 7yıl çıkmış sorular kitabını almanı öneririm bu saatten sonra Türkçe ile çok cebelleşme AYT ağırlık vermen iyi olur.

Hocam dilciyim zaten genel olarak dil denemesiyle geçiyor zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…