12.sınıf TYT kaynak önerisi

AconitumYks

Centipat
Merhaba, TYT temelim 0 ve 12. sınıfım hızlıca TYT'yi aradan çıkarmak istiyorum. Sözelciyim.
Kaynak tavsiyeleriniz nelerdir? Ayrıca her ders için bir kitap bitirmek mantıklı mı yoksa fizik kimya biyoloji tarih vs. için kitap bitirmek zaman kaybı mı?

Denemeye girin, eksikliklerinizi kendiniz görün. Sozelciymissiniz sosyal tarafında bir sorununuz olduğunu sanamiyorum, denemelerde ilerleseniz de olur. Fen kısmı icin, fizikten bir kitap bitirebilirsin, fakat genel olarak çıkmış sorulara baksan daha iyi. Fizik ve biyolojide konuyu bilmek soruyu cozdurtuyor zaten. TYT biten bir şey değil ayrıca, süre yönetimi ve o anki psikoloji çok etkiliyor netleri.

Denemeye girin, eksikliklerinizi kendiniz görün. Sozelciymissiniz sosyal tarafında bir sorununuz olduğunu sanamiyorum, denemelerde ilerleseniz de olur. Fen kısmı icin, fizikten bir kitap bitirebilirsin, fakat genel olarak çıkmış sorulara baksan daha iyi. Fizik ve biyolojide konuyu bilmek soruyu cozdurtuyor zaten. TYT biten bir şey değil ayrıca, süre yönetimi ve o anki psikoloji çok etkiliyor netleri.
Paragraflarda 10 soruda ya full çekiyorum ya 1 yanlışım çıkıyor, sosyal de evet çok problemim yok ama dil bilgisi ve matematik 0 maalesef

Denemeye acilen girin. Seviyenizi öğrenin. Ona göre yol haritası çıkarmak daha dogru olur hatta mümkünse 1 haftada 5 deneme çözün daha doğru sonuclar elde edersiniz. Bir hafta sonrası eksiklerinize göre çalışın. TYT öyle bitirebileceğiniz bir şey değil. Denemelerle artan ve oturan bir şey.
Özel okulda olduğum için her hafta 1 denemeye giriyorum normalde, ama bu sene hiç girmedim girdiğimde netlerime bakıp bilgilendireceğim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı