jaraiyas Megapat Katılım 16 Ocak 2015 Mesajlar 321 Yer İstanbul 4 Haziran 2015 #1 12.sınıf uzun dönem WEB tasarımı stajyer alan bildiğiniz, önerdiğiniz firmalar var mı arkadaslar? İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum, bu taraflarda olursa ulasım sıkıntı olmaz. Web tasarımı Bilgi işlem Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2015
12.sınıf uzun dönem WEB tasarımı stajyer alan bildiğiniz, önerdiğiniz firmalar var mı arkadaslar? İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum, bu taraflarda olursa ulasım sıkıntı olmaz. Web tasarımı Bilgi işlem
D deepdark0 Ziyaretçi 4 Haziran 2015 #2 Kariyer sitelerini araştır. Bu zamanlar alımlar olur. Kariyer.net Yenibiris.com Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2019
C Coolkaan123 Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 1.551 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2019 #3 Alanım web, fakat Defacto Genel müdürlükte muhasebede staj yapıyorum. Linkedin gibi yerleri araştır.
Göklerden Gelen Kod Decapat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 173 29 Mayıs 2019 #4 Genel iş sitelerini stajyer iseniz asla asla ve asla kullanmayın, ümit etmeyin. Yazılım şirketleri bulup, mail atın. Oradan size çoğunlukla dönerler.
Genel iş sitelerini stajyer iseniz asla asla ve asla kullanmayın, ümit etmeyin. Yazılım şirketleri bulup, mail atın. Oradan size çoğunlukla dönerler.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.812 Makaleler 1 Çözümler 83 6 Haziran 2019 #5 Portfolyon var mi? Benim arkadas yeni ofis aciyor Erenkoy'de, belki stajyer alimi yapar.