12. sınıf yazında AYT fen çalışılır mı?

gods

Hectopat
Yazın kesin çalışacağım dersler:

1- Dil bilgisi tamamı.

2- TYT matematik çok büyük bir kısmı.

3- 11.sınıf matematiği eksiklerimin tamamı.

4- TYT-AYT geometri rutin şekilde yapabildiğim kadar.

3- TYT fizikten birkaç konu.

4- TYT kimyadan birkaç konu.

5- 11.sınıf fiziğinden eksiklerimin tamamı

Şu anlık bu kadar. Hiç çalışmayacağım AYT kimya ve AYT biyoloji kaldı. Onlarda da hem aşırı ezber olduğunu düşündüğüm için eklemedim ama emin değilim. Bu konuda fikrinizi almak istedim. Eğer eklemezsem sene içinde kimya ve biyolojide çok zorlanır mıyım sizce? (11.sınıf kimya ve biyolojim rezalet)

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum tek tavsiyem eğer çok hırslı bir öğrenci değilsen ağırdan alman olur. Burn-out yaşamak istemezsin.

Dostum tek tavsiyem eğer çok hırslı bir öğrenci değilsen ağırdan alman olur. Burn-out yaşamak istemezsin.
Haklısın ama zaten asosyalim. Ders çalışmadığımda da bilgisayar başından ayrılmıyorum. Ha 10 saat çalışmışım ha 1 saat. Çalışmaktan alıkoyan bir şey yok. En azından asosyalliğin avantajlarından faydalanayım.

12. sınıfa geçmişsiniz ve TYT'niz ciddi anlamda eksikse bu sıkıntı demek. Hedefiniz nedir?

12. sınıfa geçmişsiniz ve TYT'niz ciddi anlamda eksikse bu sıkıntı demek. Hedefiniz nedir?

TYT bazında sosyal ve fen eksik. Türkçede eksiğim yok. Matematikte ilk 12 konuda da eksiğim yok. Hedefim 20k.

Son düzenleyen: Moderatör:
@gods, TYT Sosyal ve Fen uzun uzun çalışılabilecek ders değil. Çıkmış soru üzerinden gitmeyi deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…