12. sınıfa geçen biri yaz tatilinde ne yapmalı?

KrayReggie

Hectopat
Daha fazla  
Temeli zayıf olan bir 12.sınıfım sayısaldayım ve günlük şu şekil bir program yaptım.

Ayrıca mert hocanın kamp kitaplarını aldım. Okul açılana kadar nasıl ilerlemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam bende 12.sınıfa geçtim bu program başlangıç için gayet yeterli birden çok çalışıp kendimizi sıkmanın manası yok benim 1 günümde aşağı yukarı böyle geçiyor

TYT matematik + 11 fen öncelikli olmalı, sonra AYT matematik ve biraz da TYT fene ağırlık verirsin. Önemli olanlar TYT matematiğin iyi seviyeye gelmesi ve 11 feninin bitme noktasına gelmesi. AYT fen çok ağır ve önemli, biyoloji de dahil aksatma. AYT matematiğin de iyi olsun ama şu an 12 konularını kavrayacak seviyeye gelmen kafi, okul açılınca YKS varmış gibi kusursuz olmaya çok çalışma daha 1 sene var. Paragraf geometri de Allah'ın emri zaten. YouTube'a çok takılma konuları öğreneyim diye girme yani, konu anlatım kitabın varsa ondan anlamadığın yerde YouTube'dan yardım al, hocalar kavrama kapasitesi minimum olan öğrenciye uygun şekilde anlatıyor zaman kaybı olabilir çoğu kanal, tek hocanın anlatımına da bağlı kalma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…