12. sınıfa geçen biri yaz tatilinde ne yapmalı?

8 saat çalışarak
Yapılıyorda. 8 de kalkıyorum ya da 7 de her gün.

8 saat fazla değil mi hocam, 8 saat ve üstü çalışmayı yaz bitince de devam ettirmeniz gerekecek bence zorlamayın bu kadar kendinizi gerçi yapabileceğinizi düşünüyorsanız, çoğu kişiden 2-3 adım önde başlarsınız.

Hocam kaytara kaytara da olsa yapmayı deniyorum arada film falan izliyorum tam 8 saat olmuyor. 4-5 saate falan düşüyor genelde. Daha önce hiç adamakıllı oturup çalışmadım. 8 saat ondan olmuyor belki de bugün mesela 3 saat oldu şimdi. Düşünün hocam o kadar çok mola veriyorum. Ama zamanla alışıcam diye düşünüyorum.

8 saat çalışarak
Yapılıyorda. 8 de kalkıyorum ya da 7 de her gün.
Tek günde 5 farklı sayısal konu çalışıp üstüne o konular hakkında sorular çözüp ekstra olarak paragraf ve geometri soruları çözmeyi yetiştirip verim alabiliyorsan bravo kardeşim, sadece devam et derim

Ustam deniyoruz diyelim şimdiye kadar başaramadık. 7 de kalkıp gene başaramadık.

Ustam deniyoruz diyelim şimdiye kadar başaramadık. 7 de kalkıp gene başaramadık.

TYT mat geo + paragraf problem bile anca yetişiyor çünkü tekim evde yemek falan yaparken çok zaman geçiyor.

TYT mat geo + paragraf problem bile anca yetişiyor çünkü tekim evde yemek falan yaparken çok zaman geçiyor.
Mert hoca kamp kitabı aldım demiştin galiba, Mert Hoca'da iyi anlatıyor ama her gün 1'er saatlik 2 video atıyordu ve üstüne soru bankasından da günlük test ödevi veriyordu. O bile çok zaman götürür başlı başına diye düşünüyorum.

Evet şu an onu çözüyorum zaten hocam. Bayağı zamanımı alıyor hala soru çözüyorum. Ama en azından konuları anlayabiliyorum muhtemelen AYT'yi günlere yayıcam hepsi bir günde olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…