12. sınıfın başında TYT netleri nasıl olmalı?

Yer
Aksaray
Daha fazla  
12. sınıfa geçtim ve en son yaptığım denemede 66 net çıkardım. Genel 55-70 arası yapıyorum.
Türkçe 15-20 arası, sosyal 15-20, matematik 15-25, fen 10-20 (optik dalgalar kimyasal hesaplamalar da eksiğim var o yüzden dalgalanma var fende). Bu netler 12. sınıfın başı için nasıl?

12. sınıfa geçtim ve en son yaptığım denemede 66 net çıkardım. Genel 55-70 arası yapıyorum.
Türkçe 15-20 arası, sosyal 15-20, matematik 15-25, fen 10-20 (optik dalgalar kimyasal hesaplamalar da eksiğim var o yüzden dalgalanma var fende). Bu netler 12. sınıfın başı için nasıl?
Hedefiniz nedir?

Çukurova Üniversitesi'nden bir bölüm şu anlık pek belli değil fakat en azından 50.000 bine girmek istiyorum.
Türkçe düşük kalmış, yükseltmesi zaten daha kolay matematiğe göre. Hedef 50k olduğuna göre matematiği de yükseltmeniz gerekiyor. Eksikleri belirleyip o konu üstüne giderseniz o da yükselir. Deneme analizleri önemli bu konuda.

Türkçe kısmında ya bir kompleksin var ben yapamıyorum gibi ya da en son falan çözüyorsun yoksa 11 yıldır gördüğün ana dilinden bu kadar az yapamazsın. Bence Türkçe testine olan yaklaşımını değiştir. Onun dışında fena değilsin. Matematik net bandını 10-12'şer net artırırsan güzel netler gelir.

Türkçe kısmında ya bir kompleksin var ben yapamıyorum gibi ya da en son falan çözüyorsun yoksa 11 yıldır gördüğün ana dilinden bu kadar az yapamazsın. Bence Türkçe testine olan yaklaşımını değiştir. Onun dışında fena değilsin. Matematik net bandını 10-12'şer net artırırsan güzel netler gelir.
Yok ya geçen yılın ortalarında 30 net civarı yapıyordum sonra neden hatırlamıyorum paragraf çözmeyi bıraktım 1 ay kadar deneme de çözmeyince 15'e düştü 😀 Tekrar çözmeye başladım yükselmeye başladı bile 15'den 20'ye çıktı.

Yok ya geçen yılın ortalarında 30 net civarı yapıyordum sonra neden hatırlamıyorum paragraf çözmeyi bıraktım 1 ay kadar deneme de çözmeyince 15'e düştü 😀 tekrar çözmeye başladım yükselmeye başladı bile 15'ten 20'ye.

Oyalanmadan oku işaretle geç deneme çözdükçe açılırsın. Dil bilgisi eksiğin varsa beklemeden kapat. Başarılar dilerim, umarım hedefine ulaşırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı