totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.309 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #11 ErenY dedi: Ailem yüzünden mümkün görünmüyor. Çok dil döktüm. Genişletmek için tıkla... O zaman okula gitmen lazım, sınavların olacak. Bir şekilde açığa geç aileni ikna et, yoksa muhtemelen kalırsın.
ErenY dedi: Ailem yüzünden mümkün görünmüyor. Çok dil döktüm. Genişletmek için tıkla... O zaman okula gitmen lazım, sınavların olacak. Bir şekilde açığa geç aileni ikna et, yoksa muhtemelen kalırsın.
PHUBA Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 478 Çözümler 5 19 Temmuz 2023 #12 ErenY dedi: Arkadaşım rehber öğretmeniyle konuşmuş okulun. Kimseyi bırakmadıklarını anlatmış hoca. Genişletmek için tıkla... Bizdede 12 ler ne yazılıdan nede devamdan sorumlu.
ErenY dedi: Arkadaşım rehber öğretmeniyle konuşmuş okulun. Kimseyi bırakmadıklarını anlatmış hoca. Genişletmek için tıkla... Bizdede 12 ler ne yazılıdan nede devamdan sorumlu.
3 375274 Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 4.515 Makaleler 4 Çözümler 6 19 Temmuz 2023 #13 PHUBA dedi: Bizdede 12 ler ne yazılıdan nede devamdan sorumlu. Genişletmek için tıkla... Okula göre çok değişiyor o bir kere.
PHUBA dedi: Bizdede 12 ler ne yazılıdan nede devamdan sorumlu. Genişletmek için tıkla... Okula göre çok değişiyor o bir kere.
PHUBA Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 478 Çözümler 5 19 Temmuz 2023 #14 375274 dedi: Okula göre çok değişiyor o bir kere. Genişletmek için tıkla... Evet.
E ErenY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 4.966 Çözümler 7 19 Temmuz 2023 #15 Okullar açılasıya kadar öğrenemeyeceğiz sanırım.
4 443595 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 4.524 Çözümler 29 19 Temmuz 2023 #16 ErenY dedi: Okullar açılasıya kadar öğrenemeyeceğiz sanırım. Genişletmek için tıkla... Şimdiden gidip okula sor. Okul açılınca AÖL kayıtları olmayabilir (tam emin değilim).
ErenY dedi: Okullar açılasıya kadar öğrenemeyeceğiz sanırım. Genişletmek için tıkla... Şimdiden gidip okula sor. Okul açılınca AÖL kayıtları olmayabilir (tam emin değilim).
PHUBA Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 478 Çözümler 5 19 Temmuz 2023 #17 ErenY dedi: Okullar açılasıya kadar öğrenemeyeceğiz sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam iki sene önce devletteydim. Orada bile yazılıları 100'lüyolardı. Şuan Özeldeyim net geçirirler beni. Siz özelde misiniz peki?
ErenY dedi: Okullar açılasıya kadar öğrenemeyeceğiz sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam iki sene önce devletteydim. Orada bile yazılıları 100'lüyolardı. Şuan Özeldeyim net geçirirler beni. Siz özelde misiniz peki?
E ErenY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 4.966 Çözümler 7 19 Temmuz 2023 #18 PHUBA dedi: Hocam iki sene önce devletteydim. Orada bile yazılıları 100'lüyolardı. Şuan Özeldeyim net geçirirler beni. Siz özelde misiniz peki? Genişletmek için tıkla... Devletteyim. Ama okulumuz öyle katı değil, bu sene nöbetçilik yaptığımda bazı son sınıfların yoklamalarında sınıf boş oluyordu kimse gelmiyordu. Bazı sınıflarda ders yoktu takılanlar vardı. Rehber öğretmeni de bırakmayız demiş işte arkadaşıma.
PHUBA dedi: Hocam iki sene önce devletteydim. Orada bile yazılıları 100'lüyolardı. Şuan Özeldeyim net geçirirler beni. Siz özelde misiniz peki? Genişletmek için tıkla... Devletteyim. Ama okulumuz öyle katı değil, bu sene nöbetçilik yaptığımda bazı son sınıfların yoklamalarında sınıf boş oluyordu kimse gelmiyordu. Bazı sınıflarda ders yoktu takılanlar vardı. Rehber öğretmeni de bırakmayız demiş işte arkadaşıma.