Teşekkürler.Merhaba,
En son göreve alınan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in keskin bir konuşması ile artık 12.sınıflara af getirilmeyeceğini açıkladı. Yapılan açıklamanın geçen sene itibariyle uygulanması ile bazı okullar görmezden gelip insiyatif gösterdi. Yıl sonunda tepki çeken bir kaç okul Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yönetimcilerine soruşturma açıldı. O yüzden bu sene af geleceğini düşünmüyorum. Belki devamsızlık süreleri uzatilabilir. Eğitim hayatında başarılar dilerim.
Geçen sene 11. sınıflara getirildi 12 lere yok maalesfGeçen sene durum nasıldı hiç sınıfta kalan oldu mu? 12. sınıf olup devamsızlık yaptınız mı? Bu sene durum ne olur?
Ben geçen sene 11dim zaten af gelmedi ki.Geçen sene 11. sınıflara getirildi 12 lere yok maalesf
Bazı okullar belli zamanlardan sonra yok yazmıyor.Geçen dönem vermediler diye biliyorum. Tabi bazı okullar gizlice af çıkartmadılarsa.
O zaman ondan önce ki seneydi hocam ben liseyi bitirdiğim zamanları karıstırdımBen geçen sene 11dim zaten af gelmedi ki.
Merhaba,
En son göreve alınan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in keskin bir konuşması ile artık 12.sınıflara af getirilmeyeceğini açıkladı. Yapılan açıklamanın geçen sene itibarıyla uygulanması ile bazı okullar görmezden gelip inisiyatif gösterdi. Yıl sonunda tepki çeken birkaç okul milli eğitim bakanlığı tarafından yönetimcilerine soruşturma açıldı. O yüzden bu sene af geleceğini düşünmüyorum. Belki devamsızlık süreleri uzatilabilir. Eğitim hayatında başarılar dilerim.
Soruşturmanın detayını bilmiyorum. Ama öğrencileri belirleyip sınıf tekrarı yaptırmazlar kesinlikle. Tüm sorumluluk okul idaresinin. Okul kaynaklı bir yanlışın cezasını öğrenciye kesemezler. Tahminimce idareye ceza uygulamıştır diye düşünüyorum.Ogrenciler sinif tekrari yapti mi peki yoksa sadece yoneticilere bir ceza mi uygulandi acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.