12. sınıflara devamsızlık affı gelir mi?

Ben çıkar diye salmıştım okulu 8 günüm kaldı gitmeye devam ediyorum bu ülkede hiçbir şeye belli olmaz.

Ben çıkar diye salmıştım okulu 8 günüm kaldı gitmeye devam ediyorum bu ülkede hiçbir şeye belli olmaz.
Sıkıyor artık çok. Birde sınıfın boş tiplerle dolu olunca gidesi gelmiyor insanın. En azından sınavlar başlıyor öyle idare ederim diye düşünüyorum 15 nisana kadar.

Benim okuludaki hocalarda çıkar merak etmeyin diyorlar. Güvenemiyorum yarın yaptığım devamsızlıkları özürlü devamsızlığa geçireceğim böyle devam edeceğim ilk sınavlar bittikten sonra belli olacak artık benim kaderim.

Devamsizliklari özürlüye geçirmek için velinin telefonla araması yeterlimi?

Velin okula gelmesi gerekli bazı hocalar istisna yapabiliyor bir sor hocalarına.
Öğrendim kağıt veriyormuş müdür yardımcısı eve götürüp veliye sildirtiyormuşsun .

Öğrendim kağıt veriyormuş müdür yardımcısı eve götürüp veliye sildirtiyormuşsun .
silinmiyor sadece özürlüye çeviriliyor o kadar benim 22 gün öyle özürlü oldu ama silinmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…