12. sınıflara tolerans gösteriyorlar mı?

FoxLush

Decapat
Daha fazla  
12. sınıfım açığa geçmeyi düşündüm ama aile izin vermiyor. Fazla zorluyorlar mı hocalar?

Son düzenleyen: Moderatör:
12. sınıfım açığa geçmeyi düşündüm ama aile izin vermiyor. Fazla zorluyorlar mı hocalar?
Okul sınavlarında çok zorlamazlar sınav seneniz olduğu için. Liseden liseye de değişir, meslek lisesiyse staj oluyor. Staj çok yorucu.

Benim zamanımda sınavları bayağı zor yapıyorlardı bazı hocalar ancak genellikle çok sıkmıyorlar, öğretmenden öğretmene değişir tabii.

Öğretmenden öğretmene değişir. Bizde zamanında 1 hoca dışında hepsi salıyordu.

12. sınıfta tam olarak ne konuda zorlayacaklar arkadaşım? 12. sınıfta yeni konu neredeyse yok. 9, 10 ve 11. sınıfların hızlı bir tekrarını yapıyorsun. Dersler tamamen tekrarla geçiyor. Tüm konuları baştan tekrar anlatıyorlar ve sık sık test çözdürüp deneme sınavı yapıyorlar. Ayrıca 12. sınıflar artık açığa alamıyor.

Limit, türev, integral, organik kimya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…